I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Johan Alander – Söder bra hemma bäst

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-04-07 05:52

[Veckans MP3] Johan Alander – Söder bra hemma bäst

Från Whoa-bloggen:

Efter de två succéerna Tjena syrran och Kom tillbaks är Johan Alander, även känd som Sober i Ismen, tillbaka med en ny singel från den kommande soloskivan Ingen-enkel-väg-ut.

Sedan senast vi hörde av Johan har det dock blivit lite ändrade planer. Just nu sitter artisten och skriver på en bok som ska släppas tillsammans med det nya albumet (som släpps i samarbete med WESC). Releasen är därför även framskjuten en bit, närmare bestämt till tidig höst 2011. Självklart innebär inte detta att det kommer vara tyst fram till dess. Ismen släpper nytt och gör spelningar, Johan och RMK släpper en EP tillsammans plus att fler solospår är på gång. Därutöver kommer det också att bli en del föreläsningar och liveframträdanden från Johan.

Veckans exklusiva mp3, Söder bra hemma bäst, behöver inte någon närmare presentation, då den talar för sig själv. ”Från ingenstans vid Zinkensdamm till överallt runt Södermalm” . Producerad av Moln, mixad av Callecuttar.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!