I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Ice "Uppvärmningen"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2011-11-25 12:07

[Audio] Ice "Uppvärmningen"

Här får ni mixtapet "Uppvärmningen"

Det är Ice första släpp inför hans albumdebut som kommer 2012.
Ice är en kille ni kan räkna med i svensk hip hop dom kommande åren.
Några ord om honom under länkarna här under.

SPRID DETTA ÖVERALLT!!!!!!

Ladda ner tapet här:

http://hulkshare.com/grj3iehi3h8p

Lite youtubeklipp från tapet här:







ICE

Ice föddes den 19/5 87 på Södertälje sjukhus. Han växte upp med sin mamma och sin äldre bror. I tidig ålder utvecklades ett intresse för kriminalitet och han blev introducerad till en värld av droger. Även om Ice alltid vart en väldigt intelligent kille under barndomen så blev intresset ände väldigt stort för en annan värld. Redan som femton åring var han vad polis och socialstyrelsen skulle kalla ett problem att ta tag i. Vid nitton års ålder fick han sitt första fängelse straff som då var ett ungdomsstraff då han var 17 när brottet begicks. Han satt tre mån effektivt och dömdes för olaga frihets berövande rån och försök till utpressning. Två år senare (2008) blev han åter igen straffad för likartad brottslighet. Och satt då på anstalten Beateberg. På anstalten fanns en studio och sakta men säkert växte intresset för musik. Väl fri igen blev Ice presenterad till Ken Ring och bright-light ent. Och han hittade en alternativ livsstil. Ice dök in i musiken och dedikerade sitt liv till det. Efter ännu ett fängelsestraff tog han sig i kragen och insåg att musik var det han ville syssla med.
Tillsammans med Ken Ring började då Ice att spela in det som kommer bli hans debut album som droppar 2012.
Men innan dess tänkte Ice dela med sig av sin musik genom mixtapet “Uppvärmingen”

Kens egna ord om Ice:
Hans är äkta. En kille som behöv s i Sverige då det inte är lätt att hitta en rappare med sådan bakgrund men samtidigt en så hög intelligens och dedikation. Det är en ära att få hjälpa han. Jag tror att han kan gå långt. Och jag är inte säker på att hans vision stannar med bara Hip Hop. Tror man kommer se han i alla möjliga forum i framtiden. Han är bara helt enkelt en kille utan gränser. Och jag är extremt stolt över vad han lyckats uppnå i sitt liv. Och det som är grymt är han debuterar på denna nivå och skippade att släppa alla tidigare demos och som ala andra rappare i Sverige. Han valde att vänta tills han var reda och hade nått riktigt fett material, och det är fett enligt mig för då blir det så mycket mer intressantare. Hans album dödar verkligen!!

Idag debuterar IC€ med singeln Superfräsh feat Ken Ring.

Ice är den första att släppa album och Mixtape av medlemmarna från BB ( BaraBazz) förutom legenden inom svensk hip-hop och grundaren av BB, Ken Ring.

Han turnérar med med resten av BB i hela Scandinavien och jobbar med producenter som Tommy T, Seb1 och Jesper Welander samt många fler.

Håll ögonen öppna för framtiden inom svensk hip-hop, ICE.

För direkt med kontakt med ICE maila [email protected] eller [email protected]

Bright Light ent / BaraBazz ent / GalagoWear
2011






--
Ken Ring

www.barabazz.com