I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Mollgan - ACTA på dig + The Pirate Bay-målet

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionen

2012-02-08 22:27

[Video] Mollgan - ACTA på dig + The Pirate Bay-målet

Från Whoa-bloggen:

En rykande färsk video har dykt upp från göteborgsrapparen Mollgan, som har ett gäng åsikter att förmedla. Videon är inspelad under den ACTA-demonstration som hölls på Sergels torg i Stockholm den fjärde februari och låten fick således namnet ACTA på dig. Beatet är en version på Zombie Nations dänga Kernkraft 400. Se videon här nedanför.

Vet du inte vad ACTA är för något? ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) är ett nytt handelsavtal som arbetas fram i länder över hela världen och har som syfte att stärka skyddet för rättighetsbaserade produkter, eller "bekämpning av varumärkesförfalskning" som är en mer officiell beskrivning. Jakten på fildelare fortsätter alltså och lagen har fått stor kritik för att inkräkta på rättigheter så mycket viktigare än de inom musik och film; nämligen de mänskliga rättigheterna. Integriteten hotas alltså ännu en gång.


För att läsa resten av inlägget, gå in på Whoa-bloggen!