I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] M.I.N.D – Kapitel 2

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-07-08 21:18

[Whoa Netplay] M.I.N.D – Kapitel 2



Från Whoa-bloggen:

M.I.N.D är en hiphopduo bestående av två tvättäkta kalmariter, David “GigantoZ” Ekströmer och Mattis “Jass” Grusell, som känt varandra sedan barnsben. 2007 började de syssla med hiphop i Funkiga Familjen och 2009 bildade de den egna gruppen M.I.N.D i samband med releasen av sin engelska debut-EP Re:Mind. Den som följer den svenska hiphopscenen har kanske även sett/hört deras samarbeten med andra rappare från Kalmar, så som Budji (ladda hem Eldsjälar & bananskal här), Janoz och Ellda.

Nu har de två rapparna valt att fortsätta sin egna musikaliska väg, med en ljudbild som faller dem ännu mer i smaken. I samarbete med oss på Whoa släpper man nu debutalbumet Kapitel 2, där soundet kännetecknas av funkens, soulens och bluesens drag tillsammans med hårda trumbreaks. Ett helt egenproducerat släpp med rap på svenska, där GigantoZ ligger bakom majoriteten av produktionerna samt mixning. Skivans titel, Kapitel 2, symboliserar det andra kapitlet i livet då det blivit dags för de större vägvalen.

Det har blivit dags att sätta Kalmar på kartan!


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!