I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Xavier – X Marks The Spot

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-08-15 20:37

[Whoa Netplay] Xavier – X Marks The Spot



Från Whoa-bloggen:

Det har blivit dags för en ny, spännande netplay från oss på Whoa. Denna gång i form av nytt material från Norrland och That Moose Productions.

That Moose Productions är ett norrländskt produktionsbolag för musik, media och kläder, som består av artisten Johan Pierre aka Xavier, producenterna Viktor Höglund och Sebastian backlund som tillsammans bildar Billy and the Beast samt grafikern Jari Asplund. Trots att medlemmarna hade känt varandra länge bildades inte bolaget förrän i slutet på 2011, när de också släppte deras första mixtape The X-files Vol.1.

Nu är det dags igen, i form av en EP på sju låtar, med ett sound som, enligt dem, passar bättre än det tidigare arbetet. Släppet gästas även av artister så som Cleo (Umeå) och Etzia (Göteborg), Taz (London) och Jimmy Screech (London).

X Marks The Spot kännetecknas av amerikansk east coast rap med en touch av Norrland på något vänster. Releasen är producerad av Billy and the Beast och är mastrad av Garageland Records i Umeå. Titeln X Marks The Spot står för att det är dags att sätta namnen That Moose Productions och Xavier på kartan, i och med att planeringen inför släppet och kvalitén på produkten är bättre än någonsin tidigare.


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!