I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Mange Hellberg - Christer P (Lallare)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2012-10-30 23:50

[Video] Mange Hellberg - Christer P (Lallare)



Saxat från Whoa-bloggen:

Mange Hellberg är en av Sveriges mest mångsidiga artister, och har en unik förmåga att med glimten i ögat lyckas att beskriva de mest tragiska livsödena och de där jobbiga känslorna som varje vuxen människa inte alltid tillåter sig att känna. Tidigare har han bland annat gjort låten Full när jag är tuff, som remixats av både Näääk och Organismen, och även låtar som Simma eller sjunk som spelats mycket under sommaren.

Nu släpper han videon till låten Christer P (Lallare) från kommande albumet Varför börja med sig själv när man kan rädda världen som släpps den 21 november. Videon är inspelad tillsammans med ett café för hemlösa i Sundsvall som heter Slink in. Videon vill visa några av de människor som lever i samhällets utkant och kämpar med bostadslöshet och missbruk som vardag. Mange Hellberg skriver själv om låten "- Precis som med budskapet i låten så vill vi visa de olika sidorna av oss människor, nämligen glädje, sorg och stolthet."

Imorgon (31 oktober) släpps låten på Spotify och iTunes, så håll ögonen öppna och supporta bra musik.


Klicka här för att komma till inlägget!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.