I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] The O-Zone Battles: Event II (första!)

Svensk Hiphop - Battles

   

2010-06-05 17:01

[Video] The O-Zone Battles: Event II (första!)

De första klippen från The O-Zone Battles: Event II är äntligen här! Det var en galen kväll och vi vill därför passa på att tacka alla som deltog, alla som dömde, alla som dök upp, S.T.I.C.S, fotograferna, Dubcnn, Digital Dirt, Wickmanska, damerna i caféet, de trevliga poliserna & co.

Vi har delat upp releasen av filmerna denna gången, vilket innebär att de resterande matcherna (tre battles) släpps en kort tid efter. Här efterlyser vi tålamod och hoppas på att ni riktar all uppmärksamhet på de aktuella klippen, samt de från förra gången!

Glöm inte att prenumerera på youtubekanalen, gå med i facebookgruppen, bli vän med oss på myspace, och besök vår officiella hemsida www.theozonebattles.com. Är du sugen på att delta så kan du ladda ner anmälningsblanketten från hemsidan som du senare skickar till [email protected] efter att du har fyllt i uppgifterna! Att komma ihåg:

www.theozonebattles.com
www.dubcnn.se
youtube.com/theozonebattles
myspace.com/ozonebattles
facebookgruppen

Hoppas det smakar och glöm inte att SPRIDA ORDET!

/ O-Zone

(Inlägget ändrat av Oracle 2011-01-09 17:10:25)

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]