I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Event] The O-Zone Battles @ Sydskånska Nationen, Lund 1/10

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-09-13 23:15

[Event] The O-Zone Battles @ Sydskånska Nationen, Lund 1/10



The O-Zone Battles har gått från att vara ett litet källarkoncept till att bli en rikstäckande verksamhet med över en miljoner visningar och tusentals följare på nätet. Det råder inget tvivel om att O-Zones utveckling går hand i hand med supporten från åskådarna och de inblandade - mycket respekt till alla där ute som har hjälpt oss att expandera! Vi hoppas på att ni fortsätter titta, dyka upp på events och sprida ordet om The O-Zone!

Vi är i varje fall tillbaka från sommardvalan och redo för ett nytt event! Denna gången kommer tillställningen att äga rum på ”Sydskånska Nationen” i Lund, lördagen den 1 Oktober! Vi har en line-up på 8 battles med en hel del nya ansikten och lika många bekanta! More-10, Beneaf (The Boom Bap) och Marcus Saxell står som vanligt bakom skivspelarna och S.T.I.C.S. kommer hosta sönder er (double meaning).


R-MAN VS O-HUND
RMK VS THIRD EYE
KALLE BALIK VS JIMMY PISTOL
DIMORF METRIK VS TOPIC
JOJJE & IRRITADED VS MC KIKO & WIZZIE DEE
GUSTAV FASA VS FICO ONE
KAGGEN VS NU MESSIAH
VON HAAGEN VS ANSTALTEN


När: 1 Oktober, 15-19
Var: Sydskånska Nationen, Lund
Pris: 60 kr (förköp kommer finnas inom kort!)
Ålder: 18

Nu har vi även O-Zone tishor till salu! Klicka på LÄNKEN för bilder och info om hur ni kan inhandla! The O-Zone Battles är i samarbete med Dubcnn/Digital Dirt och Whoa. Se till att följa oss på FaceBook, YouTube, Twitter och givetvis www.theozonebattles.com!

www.dubcnn.se
www.sydskanska.se
www.whoa.nu


//The O-Zone Crew

(Inlägget ändrat av Perfektion 2011-09-14 01:29:53)

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]