I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Event] The O-Zone & The Ring Presenterar: Vendetta (rap-battle turnering!)

Svensk Hiphop - Battles

   
Arrangör

2012-01-01 22:27

[Event] The O-Zone & The Ring Presenterar: Vendetta (rap-battle turnering!)



Klicka här för större bild

Nu kickar vi igång 2012 med att lansera Sveriges första turnering i detta format. Turneringen går under namnet Vendetta och är ett samarbete mellan The O-Zone och The Ring. 

Det är snart två år sedan det första eventet i Sverige gick av stapeln och sedan dess har scenen vuxit sig stor och stabil, många skickliga battlerappare har kommit fram och många arrangörer och eldsjälar har hjälpt till att bygga upp scenen. En intressant trivia är att totalt har 105 st svenska rappare ställt upp och battlat i detta formatet i Sveriges samtliga ligor. Vi vill passa på att tacka alla rappare som lagt ner tid och energi för att komma till våra events och underhålla. Detta är också en av anledningarna till att vi nu vill göra något nytt och roligt för hela scenen. 

Turneringen, som är en traditionell utslagsturnering, kommer att pågå under minst fyra events under 2012 och bestå av 16 st deltagare och det är såklart one-on-one-battles som gäller. Segraren kommer att erhålla 10 000 kr i vinstsumma, tvåan får 3000 kr och trean går hem med 2000 kr i fickan. Vi vill såklart att så många som möjligt ansöker, det enda egentliga kravet är att du ska ha gått två battles tidigare i detta format. Tyvärr kommer det vara omöjligt för oss att ta med alla som ansöker då det endast finns 16 st platser, men ju bättre vi kan göra denna turnering desto större kan vi göra det nästa gång.

Vilka 16 rappare som kommer att medverka avgörs av en tillsatt kommitté, självklart kommer inga eventuella deltagare ingå i denna kommitté och det läggs stor vikt vid opartiskhet. Alla ansökningar hanteras med största diskretion, dvs enbart de som får en plats i turneringen kommer att "avslöjas". Mer detaljerad information och villkor hittar ni i ANSÖKNINGSBLANKETTEN


www.theozonebattles.com
www.theringbattles.com