I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video Battle] SHOW DOWN - Irritaded vs. Gedi Gedz (Kvartsfinal)

Svensk Hiphop - Battles

   

2012-08-29 15:20

[Video Battle] SHOW DOWN - Irritaded vs. Gedi Gedz (Kvartsfinal)

Show Down Battles första kvartsfinal är: IRRITATED Vs. GEDI GEDZ

Irritaded aka Svenska Köttbullar aka M.P.A (Mario P. Amigo) har varit med länge på den svenska hiphop-scenen. Mest känd kanske för sitt deltagande i dans-serien "Floorfiller" som gick på TV3 för några år sen. Men han har rappat sedan länge och varit med i ett flertal rap-battle tävlingar, däribland den andra stora Fight Night tävlingen på LAVA 2008. Han har också vunnit flera tävlingar och bland annat vunnit mot självaste Shazaam vid mer än ett tillfälle. I pre-write serien har han varit nere i skäne och deltagit i O-Zone. Han är även grym på att göra beats och är med i gruppen TriForce tha beatmolesters.

Gedi Gedz är ett av de klarast skinande ljusen på den den nya generationens hiphop himmel. Han reppar röda linjen (brd) och brukar göra lätar med bland annat Malcolm B.
Han har tidigare varit med i ett antal Fight night freestyle tävlingar och gjort bra ifrån sig, inte minst på Älvsjö mässan där han slog bl.a Sajjk och tog tredjeplatsen.
Även Gedz har dektagit i O-Zone. Han har tidigare släppt en del videos som fått bra mottagande och för tillfället jobbar han på en EP.

Domare: Polki Nordström , IA IronAfrican & Ibz Conté Dbm
Host: MC KiKo
Filmat av: Nevzat Polat & Björn Boström
Sponsorer/Partners: Greed Ace Streetwear, Nugiwear, Stickers.se, SV och Gulan store.


Alexander "Wizzie Dee" Wallace
[email protected]
www.wizziedee.com