I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Övrigt] battleskvaller podcast #3

Svensk Hiphop - Battles

   

2013-06-27 00:15

[Övrigt] battleskvaller podcast #3

Hej mina otroligt kära och fina vänner! I sann kamratanda har vi nu sett till att samla alla våra podcasts på ett och samma ställe, det vill säga http://www.oddkvamme.se/

Till råga på detta så firar vi med att även släppa en helt ny och fräsch podcast dedikerad till David Hasslahoff som begärde detta tidigare i veckan! Vi hoppas att ni har överseende med den bristande ljudkvaliteten och ber om ursäkt för detta men hoppas att ni kommer njuta av detta 45 minuter långa samtal!

I framtiden utlovar vi äkta studiokvalitet på våra podcasts samt att de även släpps mer regelbundet.

Håll till godo!


personligen anser jag att avsnittet dras ner av ljudkvallen, men att samtalet ändå höll måttet. Droppa gärna en kommentar och säg vad ni tycker. Kan ändå avslöja att framtiden ser ljusare ut =)


P.S. För de som missat handlar denna podcast alltså huvudsakligen om den svenska battlescenen och det finns nu 3 avsnitt ute. D.S.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-06-27 01:32
Kan nog bli en kul grej, skrattade åt "innehållsförteckningen"... Nu känns det kanske lite väl flamsigt och ofokuserat, inget ni ska ta bort helt men ja, u know och ljudet då...

Sen va sista rapparen på "Alltid öppet" Profet.

Tanken att "snacka skit om folk" är ett bra grundkoncept
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Admin

2013-07-06 08:43
Fan vad roligt! Kommer ni orka lägga upp den på iTunes framöver? Det är egentligen bara jobbigt första gången men gör det mycket enklare att lyssna på via sån där iPhone.
Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.