I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Utländsk Hiphop Battles

Utländsk Hiphop - Battles

   
Admin

2011-04-13 13:33

Regler för forumet Utländsk Hiphop Battles

1 - Enbart battles!
Battleforumet i Utländsk Hiphop är till för att posta allt battlerelaterat material från hiphopscenen utanför Sveriges gränser oavsett om det är audio, video eller enbart en diskussion kring ett battle. Du får självklart posta nya battles men också ta upp äldre battles.

2 - Ingen textbaserad battle i trådarna!
Det här forumet är till för att posta audio/video-battles eller att diskutera battles. Det är alltså inte tillåtet att posta textbaserade battles här, det gör ni i Battle & Cypher-forumet. Det är inte heller tillåtet att leta folk att battla mot här, det gör ni också i vårat Battle & Cypher-forum.

3 - Rubriker
Postar du videorelaterat eller audiorelaterat material så markera det med respektive i rubriken. Precis som tidigare med andra ord, inga konstigheter.

4 - Inget tjafs!
Vi tolererar inget tjafs i trådarna, det får skötas "på micken" och inte i textform i forumet (Battle & Cypher-forumet undantaget). Självklart får ni ha engagerande diskussioner.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.