I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

NY! Whoa Tag Team 2008

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2008-03-16 01:28

NY! Whoa Tag Team 2008

OBS! Bidragen kommer upp kvällen tisdagen den 8/4 ca. 22.00 så det är ingen idé att ställa frågor eller tjata på att bidragen skall komma upp. Och heller inte att grina om du inte kommer med till Rond 1. Lycka till & Glad vår!

Det börjar bli dags för gamla och nya förmågor att peppa och förbereda inför årets tagteam-tävling här på whoa. Det är en tävling där man samarbetar om två i en straigt up battletävling. Olika teman kan dyka upp under tävlingens gång. Den som lever får se.

Kvaldeadline: måndagen den 7e april 20.00 och det skickas till undertecknad på msn: [email protected] eller här på whoa.nu i ett privat meddelande. Ha med Tag Team 2008 och ditt tagteam-lag i låttiteln.

Kvalbidrag och kommande bidrag får vara hur långa som helst och använda sig av hur många beats som helst. Både två rapparna i teamet måste vara med på varje bidrag. Hur mycket kan diskuteras, men både ska fylla sin funktion. Kvalbidragen kommer att rankas så att bästa möter sämsta etc. 8-16 lag kommer gå vidare beroende på nivå. Och efter kvalet gäller det att battla ditt motståndarlag. I kvalet gäller det att visa att du (ni) besitter skills av flera typer.

Domarna kommer att titta på dissar, fyndighet, flyt, leverans, ljudbild, samspel och det totala framförandet.

Tillåtna språk: Engelska och svenska.


Pris: Varitt exemplar av Bevismaterial DVD + TBA

Tävlingens domare: 

 

Mfs - Huvudarrangör, battlefantast och hiphopens trotjänare. Även kallad Mc Poplugg
Oracle -
Whoas lilla hiphoporakel. Välformulerad och ärlig. Även norrlänning. Beklagar sorgen...
Blizzak -
Han var med och battlade på whoa när många av dagens "whoarappare" fortfarande låg i blöjor. Egentligen för gammal för att fortfarande hänga på whoa.
Kaggen -
Whoakändis, battlerappare och känd för sin whiskeyröst. Han har förmodligen fler fjortonåriga fans än du.
Aggro -
Hiphopens Alexander Bard fast utan fult skägg och La Camilla. Provokatör, ordvrängare, serietecknare och hipsterfantast.