I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Paradigma - Alla sorter

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Rappare

2008-10-05 23:39

Paradigma - Alla sorter

Hej vänner,

Paradigma - projektet som skulle bli nåt riktigt seriöst och dras igång ordentligt nån gång i början av 2007, har nu återupptagits efter flera månaders dvala. En femspårig EP är färdiginspelad och kommer pressas så fort ekonomin finns, flera nya låtar är i görningen och vi planerar komma igång igen nu.

För er som aldrig hört talas om Paradigma så är vi en trio på tre glada herrar med de respektive aliasnamnen Idiotförklarad, Omen22 och JimmyMorfin (f.d. Systemfel). Vi har tidigare synts i konstellationer som Grammaton, AOB (Ace of Blaze) och Antimateria.

(För er som aldrig hört talas om nån utav oss: Ni har hängt på whoa alldeles för kort tid, har dåligt minne eller dålig smak.)

Hursomhelst. Vår MySpace-sida har idag, äntligen, efter ett år eller nåt sånt där, fått sin första låt. För den som gärna vill tanka ner verket erbjuds en Speedysharelänk.

Låten heter Alla sorter och handlar kort och gott om folk.

Versordning: JimmyMorfin, Omen22, Idiotförklarad.
Mixning: Idiotförklarad & Omen22.
Beat: AOBeats (Paradigma).

myspace.com/paradigmskifte

Speedysharelänk!

Konstruktiv kritik uppskattas, en meningslös bump uppskattas också!

www.soundcloud.com/whateverist
www.paradigmskifte.se