I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Intressetråd] Battletävling under planering!

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Moderator

2010-03-19 18:23

[Intressetråd] Battletävling under planering!

Hallå allihopa! Föregående år blev det tyvärr ingen tävling, men det känns nu som att det är dags igen! Så vi har hållt på att snacka ihop oss om en tävling, någonting i stil med 60 seconds. Vi har också funderingar på att förlänga med 30 sekunder så att det skulle bli en 90 seconds, och tänkte höra vad ni har för synpunkter på det?

Vad är en 60 sec/90 sec battle?
- Det är kort och gott en tävling där man ställer upp ensam, där man får 60 (alternativt 90) sekunder på sig att dissa sin motståndare för att sedan ta sig vidare till nästa runda.

Varför just denna denna tävlingsform?
- Det är den absolut lättaste, både för rappare och domare. Reglerna kommer att vara enkla, inga teman utan det är battle rakt igenom, du mot din motståndare. Domarna slipper att dömma rappare som drar många grymma punches på en minut mot en som drar många bra på 4 minuter. Det blir kvalité man dömer rakt av istället för kvantitet kan man säga. Vi ser även att det är mindre chans för avhopp när det bara hänger på att en rappare ska bli klar med sitt bidrag istället för flera, så som det t.ex. blir i en Crewbattle.

Iallafall så behöver vi kolla upp intresset innan vi klaffar ihop allt. Kom med synpunkter och förslag till tävlingen, gärna vad ni tror om 90 sekunder också. Så ni får gärna hojta i tråden om ni är sugna på att ställa upp eller bara vill skriva vad ni tycker!

(Inlägget ändrat av ramuz 2010-03-29 08:38:13)

time isn't wasted when you're getting wasted .