I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Audio & Video

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2010-07-30 13:08

Regler för forumet Audio & Video

1 - Artistnamn och låtnamn skall finnas i rubriken!
När du ska göra en tråd om exempelvis din låt, så skriv kort och gott "Artist - Låtnamn" som rubrik. Då får vi dels ett mycket snyggare forum, och dels ett lättare sätt att se vad det rör sig om redan i rubriken. Om alla skulle skriva "NY LÅT!!!! " eller "EN apDÅLIg session!!!!!!! " så skulle din tråd lättare kunna missas av den som vill lyssna.

Skriv gärna lite kort info om låten. Inget märkvärdigt, men skriv gärna ned om du har spelat in över en instrumental, eller rättare sagt, kort och gott vem det är som har producerat.

2 - Endast egna audios/videos i detta forum
Vår Hiphop är till för att du ska lägga ut din egen musik för att sprida eller få kritik på. Det är alltså enbart tillåtet att lägga upp sina egna audios/videos i det här forumet. Om din tråd inte innehåller en länk till din låt kommer den tas bort eller flyttas.

3 - Gällande kritik
Om du ska ge kritik, kom med konstruktiv kritik. Ingen blir en bättre rappare eller liknande av att höra "DU SUUUGER, DÖ". Säg vad som kan förbättras istället.

Var också beredd på att få kritik om du lägger upp något i forumen. Börja inte tjafsa med folk bara för att du tycker att du fått dålig kritik, ta åt dig istället och visa dem att du blivit bättre till nästa gång.

4 - Tävlingar
Tävlingar godkänns av moderatorerna innan de postas i forumet. I detta forum tävlar man i enbart i audio. Om tävlingen godkänts så ska rubriken utformas enligt följande: Titel eller vad tävlingen går ut på.

5 - Uppa inte din tråd för mycket
Rubriken säger allt, högst 3 uppningar gäller, efter det så blir tråden låst eller borttagen. Tänk då också på att tack-inlägg räknas som "smyguppningar". Självklart får du tacka för kommentarerna/kritiken men skriv då inte ett inlägg för varje kommentar du får, skriv ett när du har fått runt 10 kommentarer.

6 - Överdriv inte mängden trådar
Skapa inte nya trådar för flera olika låtar med korta intervaller. Lägg dom i en och samma tråd istället för att spamma ner forumet och förstöra för dom som tagit sig tid att jobba med sina låtar. Max tre nya trådar per person och vecka, måndag - söndag.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.