I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Turnering: Raw Lyrics 2008 (Kvalrunda)

Vår Hiphop - Battle & Cypher

   

2008-02-28 19:10

Turnering: Raw Lyrics 2008 (Kvalrunda)

Nu är det dags, Raw Lyrics 2008 är här, Battle & Cypher-tävlingen som vi alla väntat på!

Idén med tävlingens innehåll samt rondteman är att vara elak, riktigt elak. För att vara mer precis: skryt/våldsironi. Detta är alltså grundläggande tema för varje text i alla ronder. Sedan kommer det att för varje rond och för varje enskild battle att finnas ytterligare teman; underteman, dvs om det ska inkluderas vissa ord, eller rent av vapen som man ska använda sig av, varpå domare kommer att döma varje enskild text för hur fyndig battlaren är på att utföra saker med vapnet denne fått i uppgift att använda sig utav.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Info - Kvalrunda:
Jajamensan, det blir kvalomgång där du som deltar ska kasta ihop 8 rader våld och skicka till användaren Klockan12 i ett privatmeddelande senast (02/mars/2008 23:59 - senast söndag kväll alltså). Vi kommer att posta resultatet så snart vi domare kommit överens om hur många och vilka som deltar i rond 1 (vilket förhoppningsvis inte lär dröja mer än 1-2 dagar).

Domare:
Klockan12 (arrangör/domare)
GAIA (domare)
Simpo (domare)
Zteve-O (reservdomare)

Let the tournament begin!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.