I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

GRATIS DANSWORKSHOPS PÅ SOLNA UNGDOMSFESTIVAL 17/6

Vår Hiphop - Breaking

   

2011-06-13 10:53

GRATIS DANSWORKSHOPS PÅ SOLNA UNGDOMSFESTIVAL 17/6

Workshop med Positive Movement
Magdans är en uråldrig tradition där man på ett lekfullt och magiskt sätt får kontakt med sin kvinnliga och intuitiva kraft och utlopp för sin sensuella energi.?Positive Movements magdans har frigjort sig från alla gränser och riktlinjer och skapat en stil som mixats och inspirerats från värdens alla hörn. Dansen har förenats med yogan för att öppna upp, stärka och vidga vår kropp och vårt medvetande.
På Solna Ungdomsfestivals dansdag (fredagen den 17/6) bjuder vi på magdansworkshops med Positive Movement, gratis förstås!
16.00-17.30
http://www.magdans.org


Workshop med Jonna Hökengren (Diambra)
Diambra workshops är intensivkurser med högt utlärningstempo och material i syfte att inspirera och sammanfatta dansens olika kunskapsområden. Jonna är professionell dansare med lång meritlista. Huvudinriktningen är Street New Style men hon utövar även övriga streetstilar. Sedan 2007 har hon varit assisterande lärare till Ambra Succi och assisterat Ambra på bl.a på Bounce Summercamp, SDK Tjeckien och So You Think You Can Dance Scandinavia.
17.30-18.30
http://www.diambra.se

För mer information, maila [email protected] eller [email protected]
Besök även http://www.solnaungdomsfestival.se