I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Streetstar i Stockhholm, 28 feb-2 mars

Vår Hiphop - Breaking

   
Redaktionschef

2013-02-20 23:39

Streetstar i Stockhholm, 28 feb-2 marsFrån Whoa-bloggen:

Skandinaviens största streetdans-festival, Streetstar, är här för åttonde året i rad! En helg i storstaden fylld till bristningsgränsen med battles, shower, workshops och olika dansstilar. Över 800 streetdansare från ett tjugotal länder beräknas komma till Fryshuset, Dansens hus och Clarion Hotel Stockholm för att tävla och uppträda.

Huvudprogrammet kommer att vara uppdelat i streetdans-tävlingar på tre dagar, under sportlovet från 28 februari till 2 mars. Första dagen ägnas åt uttagningar i Dancehall med dansare ifrån Jamaica som domare. Den 1 mars blir det uttagningar i Breaking och Juste Debout Scandinavia, med tävlande i stående dansstilar som Hiphop, Popping, Locking och House. Vinnarna direktkvalificerar sig till finalen i Paris, världsmästerskapen i streetdans. Festivalbesökarna bjuds också på Dance School Challenge, där några av Sveriges bästa dansskolor tävlar med föreställningar där uttagningarna sker på Dansens hus.

På festivalens tredje dag, lördagen den 2 mars, arrangeras alla finaltävlingar i Fryshuset. Det blir också en fotoutställning, ”Original Soul”, av fotograf Fabian Björnstjerna som har porträtterat olika streetdansare under flera år ifrån Streetstar-festivalen samt streetdans-workshops för den som vill prova på de olika dansstilarna.
Mer info:
http://www.streetstar.se/
http://www.facebook.com/StreetStar.UrbanArts
http://www.youtube.com/user/streetstar

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!