I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Nyheter, Up 33 mm

Vår Hiphop - Graffiti

   

2006-02-08 14:14

Nyheter, Up 33 mm

Holla boys and girls, vi har fått in en del nya tidningar.


UP 33 2006
Hur reagerar fem trettiofemåringar på en packe gamla graffitibilder? Vem har graffitisveriges fetaste bil? Vad är hemligheten bakom den unika finska graffitistilen? Och vad skulle en modern Tom Sawyer göra? Det och mycket mer handlar UP 33 om. UP har lyft på locket till en av graffitins bäst bevarade hemligheter och letat upp ett av 80-talets mest legendariska grupper RMCA. Vi har försökt ta reda på varför finsk graffiti är så inflytelserik och under så många år fött fram en rad nyskapande stilskolor. Trots en extremt hård nolltolerans och repression spritter finsk graffiti av liv och skaparglädje. Och vi har pratat med två moderna Tow Sawyers, New Yorks Fuzz one som berättar om sin uppväxt på 70-talet, och Stockholms Ians om det viktiga med graffiti.


Kicksklusive 9 2005
Vad tycker Biz Markie om gympadojor? Läs det och mycket annat i Kicksklusive 9. Över 100 nya modeller visas, liksom flera grymma artiklar om customiserade skor, bästa rengöringstipsen av skitiga dojor och naturligtvis recensioner av sneakerbutiker i USA. Perfekt inför New York-resan. Mamma vill att du ska vara box fresh!


Subwaynet 4 2006
Tunnelbanepieces från Paris, London, Bukarest och Prag. Italienska tåg, Warszawa writers på tågluff, Fos-crew från Oslo, Senor, Europeiska toppcrewet BGS, ZTK från Rom med en massa tunnelbanpieces i världens mest bombade tunnelbana och mycket mer i denna endast-tåg-tidning.

Mass Appeal 37 2005
Graffitin i #37 representeras av Colt 45, LA-bombaren som drog till NYC, och Lions, fresh bombare från Upstate NY. Bilar, mode, spel och skivrecensioner, sneakers och foto i denna utmärkta tidning. Läs också intervjun med Adrien Brody, killen som bombat med Tupac!


Italys most wanted 3 2005
Gubb gött litet nr med Bullshit 522, Moas och Vim, fina Berlinbilder, grymma tags av Phillymästaren Espo, italienska tåg, Bologna Bombers och illustrationer och gatukonst från Ultrapop. IMW har övervägande stora bilder och en mycket ren layout som gör tidningen skön att läsa. Rekommenderas!

Garage 9 2005
Garage 9 är imponerande bra i allt, utom möjligen artiklarna som inte är hundra. Men det är en samling tunga namn som är med: Mr Ix, Noem och Kraze från Italien, Ikaros, feta MG-crew som gör window-downs i Dondi-anda och den riktiga Stay High 149. Gatufotografen JR från Paris har med en mängd fina bilder och Grotesk som designar åt hippa New York-företag är intervjuad. Garage har skippat represent-sidorna helt, vilket är ganska skönt. Graffitin hamnar i ett sammanhang. Rekommenderas!


Subwaynet 4 2006
Tunnelbanepieces från Paris, London, Bukarest och Prag. Italienska tåg, Warszawa writers på tågluff, Fos-crew från Oslo, Senor, Europeiska toppcrewet BGS, ZTK från Rom med en massa tunnelbanpieces i världens mest bombade tunnelbana och mycket mer i denna endast-tåg-tidning.

Element 2 2005
Element bjuder på tåg, väggar och bombing från Ukraina och Ryssland i första hand. Det finns även en del produktionsväggar med, men där ligger östscenen fortfarande i lä. Silver och svart har de däremot lärt sig använda, naturligtvis inspirerade från Prag och Warszawa. Fräscha tags och throw-ups finns med, iksom en del tidningsklipp på tågmålningar, vilket visar att graffitin har hamnat i fas nummer 2. Smekmånaden är över.

Botten 2 2005
Välproducerad film direkt från Dresden. Mycket live på spårvagnar, regionaltåg och gatupieces, men också en hel del närmast turistfilmer av gatulivet. Några scener innehåller långa smygningar, genom stora spårvagnshallar och kontor. Kul extramaterial och fet musik av audiokraut.