I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Recension: UP#38 - the new design edition

Vår Hiphop - Graffiti

   

2008-04-09 22:01

Recension: UP#38 - the new design edition

Kom över ett ex av Nya UP idag, här följer en kort resumé..

Designen:
Ny layout och nyt format. Äntligen! mycke snyggare innehåll, snyggt designat, i klass med bomber, reptoid osv. Formatet på den nya tidningen var väll inget speciell direkt, nästan samma lika som A4, aningen mindre men helt reko. Känns som denna ansiktslyftning va på tiden, men jag gillade personligen gamla loggan bättre.

Innehållet:
Text. I massvis. Tidningen har expanderat i antal sidor, men det har dom kompleterat med mer - texter. Men UP är UP, är man uten efter en tidning med bara bilder så finns det andra tidningar att välja. Kortare texter med spit och paintnut, riktigt bra bilder till dessa dessutom! Har inte läst tidningen pärm till pärm (ja, nu är den nästan som en bok i stället för gamla tidnings size'n..) me det var ungefär samma utbud av bilder. ungefär 4 sidor med tåg, och sen väggar och bombing på det. En tvärtjock intervju med HFU crew, riktigt bra text och grymt med snygga färgtåg till den. Hade dock kunnat varit mer bilder, känns lite faattigt att lägga en stor intervju och inte komplettera med mycke bilder, när dom i ege utsago hade fått en jävla massa bra och nya grejjer från HFU.

Sammanfattning:
UP är alltid UP, och kommer förhoppningsvis alltid vara. Känns mer som ett livsstilsmagazin än en ren grafftidning. artiklar om skisser med que, vad som har hänt på senaste tiden inom den rumsrena graffitin och utlandsrepotage, slåss om platsen i tidningen där det annars kunde varit smockat med bra bilder. Men det må jag säga, riktigt bra layout, helhetsintrycket är VG (väl godkänt, en bokstavskmbination ni whoakids aldrig kommer få se på era slutbetyg..)

Betyg:
3,5 som folkölen, på en 5 poängsskala.
eller..
7 poäng på en 10 poängsskala
eller..
249,2 poäng på en 356 poängsskala
eller.... osv