I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[RELEASE] Scandinavia08/09

Vår Hiphop - Graffiti

   

2009-04-14 18:27

[RELEASE] Scandinavia08/09

Ja då var det dags trots lite förseningar och motgångar. Fredagen den24 April är det nu sagt att den borde finnas ute i affärerna.

Vart kan man köpa den då?
Highlights, UP, Stylefile, Underground, Fresh connection, Undergournd, Copenhagen steetware, Run for cover. (Göteborg - säljes privat, inte i Child)
Pris?
Vad priset hamnar på hos återförsäljarna får vi se vad dom känner för, men brukar väl hamna på mellan 150-190:-

Vad innehåller smörjan då?
Bara liveaction och maximalt 5 minuters rull. Wholecars, panels, sura städare och massa galen bombing är vad det bjuds på.

Crews?
DRA,TSD,CHA,PIXS,FAU,TAMS,HNC mfl...

Scandinavia ?
Göteborg 50% Köpenhamn 50% Sen pga material sket sig så får vi också nöja oss med lite roligt extra material från Oslo med NRK och OMG.

Längd?
60 min + BONUS

The piratebay ?
Nej vi kommer inte använda oss av den nya härliga iprem lagen. Vi kommer faktiskt till och med gå emot strömen och sjäva droppa den där så vi slipper alla idiotiska toys som inte kan rippa ordentligt utan fucka kvalitén!

Så nu kanske vi också slipper alla härliga kommentarer om att ni skall ladda ner den, Varsego! Vi tror fortfarande att folk som vill ha den i samligen kommer köpa den! Vill man tjäna pengar så är det nog dags att börja med något annat än göra filmer!!!

Och som sagt, !!!Mad Props!!! till er som tar och tjackar ett exemplar!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------