I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Feel The Streets 2010 [Märsta]

Vår Hiphop - Graffiti

   

2010-05-11 23:23

Feel The Streets 2010 [Märsta]

Feel the streets är ett nytt koncept för 2010 som arbetats fram tillsammans med Ungdomarna och Butiken Tricky 6. Arrangemanget är helt drogfritt och riktar sig till hela kommunens invånare som är intresserade av streetkultur och kultur i allmänhet.

Arrangemanget är öppet för alla åldrar men riktar sig främst till fritidsgårdens målgrupp som är åldrarna 10 - 19 år.
Vi ser gärna en stor uppslutning av vuxna denna dag. Som konstnär är du välkommen att visa upp dina kunskaper på canvasduk, eller varför inte prova på att måla med spray på den lagliga väggen?
Du som är kritisk till den lagliga väggen är självklart välkommen att komma och prata med ungdomarna och oss ledare, kanske får vi dig att ändra uppfattning.

Fokus denna dag är på den lagliga väggen där det kommer att pågå en tävling i graffiti under dagen, besökarna samt en jury röstar sedan fram vinnaren som får fina priser. Vi kommer också att sätta upp canvasdukar i naturen.
Dessa dukar säljer vi till självkostnadspris för vem som helst att skapa på under dagen. Tavlorna kommer senare att vara med på en utställning i Forum. Efter utställningen tillfaller tavlan konstnären.

Det kommer att finnas en scen på plats under dagen, där uppträder Shazaam, Whitey Foord mfl under dagen. Dj Limbz från Traffic Drum N Bass och Dj Tuff ryder från Carabedian sound ser till att det aldrig blir tyst och tråkigt i pauserna.
Blir du hungrig under dagen så har alla besökare förmånliga priser hos teatergrillen. Hämta din kupong hos någon av arrangörerna.

Försäljning kommer att finnas ifrån:

Tricky 6 - Kläder, burkar mm
Monster energy - Energidryck
fler tillkommer...

Graffititävlingen går till på följande sätt:
Anmälningsavgiften är 300kr, för dessa så får du ett färdigt kit med färger av Tricky6, Du målar på halva ytan av den lagliga väggen under 1 timme. Målningarna fotograferas och det ges plats för nästa "lag" att måla.

Om du vill anmäla dig till graffititävlingen eller har frågor om den så hör du av dig till Tricky 6 som har butik på skolgatan (Bakom centralskolan) i Märsta.

http://www.tricky6.se

:.:: ::..: ::.::..: ..: ::. :..:: Denna rad är skriven med blindskrift