I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

hur stort ''lager'' har du?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2011-06-06 19:52

hur stort ''lager'' har du?

Precis som alla andra här så har jag sätt mycket trådar varav sneakertråden, hur ser du ut idag etc. Tänkte att vi lika gärna kan starta en tråd om hur stort ''lager'' ni har där hemma.

gör såhär:

ta en bild på alla cans,supplies, markers, etc. du har, lägg ut en bild här.

förutom att lägga ut bilder på ert lager så kan ni även diskutera vilka saker ni tycker är bäst, tipsa om grejer etc.

Mitt lager ser ut såhär just nude är montana stickers, markers i alla möjliga olika färger och sorter, montana gold cans, 1 molotow burner, 1 montana spider, 1 mtvtm dark blue, XXL Chrome (något tyskt märke eller nå) och sen en massa burkar från cheapy som jag bara använder för att träna can controll.

Har en fråga till er, när jag var i berlin under påsken så var burner ganska nytt där och de var bara 1 person som hade sin affär (down stairs) som hade lyckats få in 1 molotow burner på 400 ml. Under sommarn så ska jag resa runt igen, mest i tyskland,frankrike och italien och jag har tänkt att utöka mitt burner lager mer så vet någon av er någon av er någon affär som brukar ha burner?

Vi växte upp tillsammans för att sedan splittras för alltid

2011-08-10 04:01
Första och andra bilden knäppte jag med camen på det jag har i rummet just nu. Sen sitter jag på tomma squeezers som fylls upp innan action. Den 3:e bilden är det som står i garaget. Dock väldigt urplockat nu.

2011-08-10 04:40
Sorry, klantade mig med länkarna. haha. Åter igen.....:

Första och andra bilden knäppte jag med camen på det jag har i rummet just nu. Sen sitter jag på tomma squeezers som fylls upp innan action. Den 3:e bilden är det som står i garaget. Dock väldigt urplockat nu. Slängde in en till bild på en beställning som kom för någon månad sen också som lite grädde på moset. Sitter iallafall på ett par tusen caps och en del cans nu. Men det går åt som smör i sommarvädret tyvärr.... Det kostar och ligga på topp!

2011-08-12 21:00
Update på lagret men inget jämnfört med "Squeezers" lager..
Fifan..
 

2011-08-12 21:07
Ahh glömde skriva vad det var för prylar..
Några 600ml burner chrome
några Mtn Nitro 2G (svarta)
några Mtn 94
Och en del Montana Black..
Första gången på 5 år som jag köper black,, hmmm
men men hade man lite pengar över och stod i rätt butik så går det som det går.

Fick även en hel chromad marker från montana typ limited edition,, slängde den då den påminde för mycket om svär morsans stål-dildo haha
Markers är för hardcore för mig :P