I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HEAT 08 -4 dagars gratis workshops i dans och musikproduktion

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2008-06-30 16:14

HEAT 08 -4 dagars gratis workshops i dans och musikproduktion

HEAT 08
-4 dagars gratis workshops i dans och musikproduktion
Heat är från grunden ett dans- och rappbattlejam som startade i Karlstad. I år flyttar Heat in i kulturhuset i Stockholm och bjuder in unga musik- och dansintresserade från hela sverige till 4 dagars gratis workshops med duktiga och etablerade artister och dansare.

Workshopledare i dans:
Superflow (street/hip hop/new school/lyrical) bestående av Benji och bröderna Nico och Criss är ett danscrew med bas i Malmö som bildades 2007. Gruppen har sin skolning i dansk/svenska Freestyle Phanatix och har under det senaste året rönt stora framgångar på den svenska dansscenen. Under workshopens fyra dagar jobbar vi fram en show som sedan presenteras publikt på Lava den 12 augusti.

Workshopledare i musikproduktion:
Workshopledare I musikproduktion är Afasi & Filthy. Gruppen, med rötter i Uppsala, har funnits med på den svenska hiphopscenen i snart ett decennium och kan stoltsera med flertalet singlar, EPs, mixtapes och nu även debutalbumet Fläcken. Under workshopen är Afasi & Filthy med och inspirerar, berättar om sitt eget skapande och hjälper till med både beats och lyricism. Tillsammans arbetar deltagarna ihop en mixtape samt ett showcase som framförs på Lava den 12 augusti.

Anmälan
Vill du anmäla dig eller din grupp? Skicka namn, adress, personnummer, telefonnummer och vilken stad du kommer ifrån till [email protected]. Märk mejlet med dans (för dansworkshop) eller musik (för musikproduktion). Sista anmälningsdag är 21 juli.

Antalet platser är begränsade så vi kommer att behöva göra ett urval. Vi hör av oss i god tid innan allt sätter igång och meddelar dig om du har fått plats.

OBS! Ju mer information vi har om dig och vad du har gjort tidigare desto bättre. Skriv därför gärna ett en kort presentation om dig eller din grupp och skicka gärna med länkar på saker ni har gjort tidigare (gäller för både musik och dans).

Länk till Afasi & Filthy
Länk till Superflow

Länk till Kulturhuset
Länk till Lava

Länk till Michi Promotion/Heat

!! :)