I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rappare sökes till bandprojekt.

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2008-12-16 13:49

Rappare sökes till bandprojekt.

Hejsan.

Jag själv och två polare håller på att dra igång ett band och är sugna på att försöka få ihop en mix av jazz och hiphop. Vi har inget material skrivet, och om vi skulle hitta en rappare som är sugen på att idén så skulle det mest börja som ett projekt för att se om det går och vad man kan göra med det.

Lite om oss: Vi är en trio på trummor, elbas/kontra och gitarr. Vi har allihop lirat i minst 10 år och har spelat det mesta (utom hiphop). Vi brukar ses och repa på Artisten i Göteborg. Trummisen har inspelningsgrejer hemma, och vi kan förmodligen få tillgång till studion på Musikhögskolan. Med andra ord, resurser finns.

Även om det förmodligen låter lite löst i kanterna så är det ett seriöst projekt. Vi är grymt sugna på att få ihop ett band, skriva material, spela in och försöka ragga lite gig.

Eftersom vi inte är så erfarna inom rap-svängen så kan vi ju inte vara för specifika angående vilken typ av rappare vi söker. Men om du tycker att det låter som ett intressant projekt så är det bara att posta så hör vi av oss om det 'känns rätt'.

Mvh
Johan