I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rawmusic söker producent & Dj

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2009-02-25 10:34

Rawmusic söker producent & Dj

Vi söker just nu en till producent och en Dj till vårat stall, du skall ha minst 3-5års av erfarenhet på nacken. Rawmusic Entertainment är ett väldigt seriöst managmentbolag med stora visioner, och planer. All information om oss finner du på www.RAWMUSIC.se.

Som Dj ser framtiden väldigt ljus ut för dig som gillar att spela skivor på klubbar och diverse arrangemang, vi arrangerar samt bokar spelningar runt hela Sverige. Som Dj är det viktigt att du är erfaren och duktig inom alla de områden det innefattar som Dj. Du skall helst spela dansvänlig musik, gärna även med egna remixer ibland. Du skall ha grundkunskaper så som sctrach & cuts m.m, det ger dig möjligheten att jobba med våra artister på musik/-skivinspelningar etc.

Som producent ser även framtiden ljus ut för dig som väljer att arbeta med oss, vi har ett brett kontaktnät och kan erbjuda dig diverse samarbeten med kända artister. Du skall ha ett eget sound, något som gör dig unik. Detta hjälper vi även dig med. Du skall ha en bred stil och tycka om att testa nya marker.


Känner du igen dig med beskrivningarna? Hör gärna av dig till oss då, all osäkerhet undanbedes.

Vi söker dig som bor i södra Sverige, helst Stockholm. Ålder är inte viktigt sålänge du är myndig.


www.RAWMUSIC.se
"Today's music, tomorrow's entertainment"

Rawmusic Entertainment - Today's music, tomorrow's entertainment