I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tjäna pengar på din musik

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2009-08-20 15:24

Tjäna pengar på din musik

Vill du nå ut till en bredare publik och samtidigt tjäna pengar?

Actionmediamusic kan hjälpa dig att bli hörd. Actionmediamusic är ett musiklicensieringsföretag. Vi hjälper mediaproducenter såsom filmmakare, reklammakare, TV spelsproducenter m.m att finna rätt musik till sina produktioner. Vi håller just på att bygga upp ett musikbibliotek i alla tänkbara genres. Därför hoppas vi att du vill ansöka för att vara med på www.actionmediamusic.com med din musik.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kommer aktivt att marknadsföra din musik för videoproducenter, reklammakare, filmmakare, Tv spelsproducenter m.m över hela världen. Detta betyder att just din musik kan hamna tex i en film eller en TV reklam och ge dig jättebra exponering samtidigt som du tjänar pengar på det. Vi ger nämligen artisterna 30% av alla våra intäkter.Vi kommer att skicka din musik till flera olika mediaproducenter och förhoppningsvis gillar de vad de hör och vill licensiera din musik till sin produktion. Att vara en del av actionmediamusic ger dig chansen att nå ut till nya fans över hela världen. Ett av de band som blivit licensierat av ett filmbolag är Congoman Crew från Östersund. Trummisen Robin Cochrane säger såhär. ”Vi märkte absolut resultat efter att vi hade varit med i en film med en av våra låtar. Vi fick mail från flera olika länder av personer som ville höra mer av vår musik. Antalet besök på vår myspace ökade också jättemycket”

Låter det intressant? Besök sajten www.actionmediamusic.com här kan du ladda upp din musik under fliken SUBMIT och ansöka om att vara med. Vill du ha mer info, kolla in sajten eller maila

[email protected]