I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Orädd vokalist sökes för nyskapande grejer.

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2011-01-12 00:35

Orädd vokalist sökes för nyskapande grejer.


Har gjort beats i rätt många år med mycket fokus på elektronika fast jag är nästan lika intresserad av hiphoporienterade takter och har lekt lite på området. Har släppt 5 demos genom åren med varierande prylar men just nu känns bara de senaste grejerna intressanta. Dessutom vill jag ta ett steg till i utvecklingen och testa att lägga dina vokala spår på en del grejer. Jag tänker inte göra hiphop-hiphop och inte techno/elektro. Jag tänker blanda allt i en fet säck som ska slå folk av stolen med rytm, lekfullhet och tyngd.

Tänk utanför alla lådor, vägra axla kulturarvet och skit i traditionerna. Textmässigt bryr jag mig inte så länge du inte kommer med högerpropaganda. (eller sex - eftersom ämnet är så sinnessjukt utslitet och jag inte gör utslitna grejer.)

Jag är färsk med att arbeta med röst men ser fram emot att höra på vad du har och hur du tänker. Kille, tjej, snabb, långsam, melodiös eller bara ösig, allt funkar så länge det är känsla och allvar (inget Las Palmas eller Östblockarn - med all respekt.) Du bör ha några år på nacken och inga ambitioner att tjäna pengar.

Jag bor i Göteborg men antar att det inte spelar någon roll så länge du har tillgång till mic och internet.

Låter det intressant och du vill ha lite sinnesexpanderande input så rekomenderar jag följade plattor: Modeselektor (Happy birthday!, Hello Mom!), Roots Manuva (Awfully deep), Moderat (Moderat), Cari Lekebush (Chaos & Order).

Kolla upp mina tidigare grejer på
http://www.myspace.com/patrask
http://www.soundcloud.com/pat-rask

Har du lust att testa?

/Pat Rask
lowtech - lowcash!