I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Support sökes till sverigeturné

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2012-09-04 14:00

Support sökes till sverigeturné

Hej!

Lång historia kort så släpper vi ett gäng singlar i höst genom promobolaget BWSFY och firar det hela med en turné. Hittills har vi bokat O-baren i Stockholm, HP5 i Visby, förbandsgig åt kapten Röd i Flen och diverse småspelningar från Örebro till Växjö.

Tidigare har vi lirat i hela Sverige, bla. Debaser i Malmö, HC i Sälen, inför 15000 pers på UN08 osvosvosv..

Nu är vi igång med att boka gig i de större svenska städerna och letar efter lokala artister som vill synas på scen, i/nära:

Malmö
Göteborg
Linköping
Helsingborg
Norrköping
Umeå
Gävle

när? - i höst och ett par på vårkanten
pengar? - så mycket vi kan få loss ur arrangören (det är en promotionturné) dvs räkna inte med några stora gage..
vem? - alla som känner att de har något att visa upp. ju mer ni har på gång just nu desto bättre. rappare och producenter inom basigare genres som grime och dubstep, eller som vågar sig på mer elektroniska sound prioriteras. vi spelar electrohouserap, så folk som inte klarar nyare musik göre sig icke besvär..

Dealen är att vår promokille fixar allt kring spelningen, och att båda banden ser till att dra så mkt folk som möjligt till kvällen. Sen gör vi en varsin grymt bra spelning, dricker upp bärsen i logen och har jävligt kul.

Vi är även tacksamma för tips på artister som inte hänger på Whoa ;)

Skicka ett mail till [email protected] med länkar till spotify eller youtube och evt en kort beskrivning, vi lyssnar på allt.


http://listn.to/monarken <- facebook