I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Plattor spelas in, beats & bolag finns, rappare sökes!!!

Vår Hiphop - Samarbeten

   
Producent

2013-06-16 20:20

Plattor spelas in, beats & bolag finns, rappare sökes!!!

Tjenare!

Utan vidare presentation är vi seriösa i vårat arbete, vi skriver allt själva och har god erfarenhet mer än 10-12år i branchen, kan våran grej och vill du vara del i detta?
- Jamen vafan sitter du där o gräver navelludd för ?
Alla vår verksamhet sker i GOA GÖTEBORG! Så det är la inga problem o frakta folk utanför så sätt.... Meeeeen helst inte! Så alla som vill spela in o har hjärtat på plats och brinner för att få göra något som sker inom det närmaste är hjärtligt välkommna till att höra av sig.

Vi hör av oss inom kort och ser verkligen fram emot o höra dig för att förverkliga ett bra samarbete där framtida projekt också kan komma skapas med glädje!

Fred!
// D & N

Kontakta gärna med information här på Whoa så ringer vi eller mailar inom kort, allt som passar änna!

 

2013-12-29 15:17
Hej. Skriver både på svenska och engelska med olika stilar men mkt från hjärtat. Hade min första Open mic igår och fan va mäktigt det va. Jag är helt seriös så ett samtal och jag kan viss mina texter och visioner hade varit uppskattat. Bor i gbg såklart;)

2013-12-29 15:18
Förresten jag heter Steve och min mail är [email protected] eller ring på 0760445886