I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Multi Media Messenger PC Operativsystem

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   
Lyricist

2013-10-28 09:31

Multi Media Messenger PC Operativsystem

Multimedia Messenger Computer AB

Operativsystem för IT -teknik som mobiltelefoner , datorer och surfplattor . Om systemet är baserat på en enklare teknik och tillgång till en media PC . Full av media , musik och litteratur , och chatt -system . Även tillåtavändare använda programvara och program koder att göra och förbättra program / ??spel etc. Om datorn även kan anpassas till spelmaskin dator och en konsol med 4 olika spel doser för bättre

prestanda och utmanare till Playstation , Xbox och Nintendo . Där du kan spela 4 spelare tillsammans på en dator .

Med en 4-8 core processor från Intel eller AMD- över 4GHz och 10MB minne . 16gb ram minne , grafik SLI CrossFire i form av minst 2p 7970 linje eller 2x 680 Geforce . Grafikkort . Med en 4k -skärm för att sänka priserna .

Detta kan leda till Xbox och PlayStation skulle behöva sänka sina priser med minst 20 % och sänka priserna på datakomponeter till över 10 % .

En dator med dessa komponenter kan kosta mellan 2300-2800 dollar

 Detta innebär också att priset på 4k skärmar kommer skunka till $ 1000
 Jag vänder windows och Linux in MultimediaMessengerkonsol .
 Du kommer fortfarande att kunna använda alla Windows och Linux -program , Stream all film , media , shower , musik , konst , och även kunna spela upp till 5 spelare på samma dator


MultiMediaMessenger AB

Oprativsystem för IT-teknik i form av mobiler, datorer och läsplattor. Där systemet bygger på en enklare teknik och tillgång till en mediadator. Full av Media, musik och littrarutr och chattsystem. Även tillåtavändare använda öppen programvara för att tillverka och förbättra program.

There shouldent be no war between humanity.
Världen är som en bur av natur.Djävulen och ljuset
är raka motsatsen mot svart på vitt det är min bibel -Amen