I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2007-01-22 11:09

Snookern

Vet att de finns ett par styckna här på whoa som följer snookern. Eftersom ingen utav nyhetsidorna verkar intresserad så får vi väl göra en nyhet av det här.

Ni såg som finalen igår vad har ni o säga? O´sullivan visar varför han är en av dom bästa och mest omtalade inom snookern. Ding visar ännu en gång under turneringen att han kommer också bli en av dom bästa i framtiden om han fortsätter som han gör (bara 19 år gammal).

Under finalen hände de också en sak de kommer pratar ett tag om i snooker världen. Här får ni som inte vet historien återberättat lite kort:

"Ding började starkt med o ta ledningen med 2-0, sullivan gick upp i ledning o sen efter de va de bara en promenad seger för o`sullivan..

De hände en sjuk grej, när sullivan tog ledningen med 9-3 (ett frame kvar för seger) så ställde sig ding upp o gick ut.. han såg helt knäckt ut, de vart för mycket för honom, 1000 (?) pers på läktarn som hejade på sullivan o dessutom nå idioter som psykade ding + att han fick stryk i matchen + att han bara är 19 år.. han såg rätt knäckt ut..  

men de softa var när ding ställde sig upp så det o`sullivan som var framme o  hjälpte ding, gick ikapp ding o höll honom runt axeln o pratade med han o supportade han "kom igen ding.. ett frame kvar bara.. kom igen.."  så jävla skönt o se..   efter de va de va de en paus o matcen fortsatte med en publik som applåderade högt åt ding varje gång han skulle spela o efter varje gång han slagit.. han vart tårögd dels på pga av den tidigare psykiska pressen + att publiken nu hjälpte honom på de sätt dom kunde.. 

o efter matchen var de intervjuer men bara med o`sullivan som pratade gott om ding hur bra ding är o så.. "

o de är han verkligen, karln är 19 bast! o slår ut dom bästa o är så fruktansvärt bra på lira.. han kommer i framtiden bli en av dom absolut bästa inom snooker världen..