I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Pappa som år upp sina barns julkalender

Övrigt - Webbsidor

   

2011-12-19 20:11

[Video] Pappa som år upp sina barns julkalender



men fyfan vilken jävla fitta. Barn är roliga men att pappan "sempan72" på riktigt tycker det är kul att göra sina barn ledsna och arga och dessutom spelar in en jävla video o lägga upp på youtube?? Det finns inte ett UNS av empati eller ånger i hans röst utan bara en total ironisk pappa som inombords står och hetsrunkar till hur många views som han kan få på youtube...

.. vilket vider, bra uppfostran.

Dagens föräldrar. det här är ett sånt jävla typexempel på hur föräldrar är mot sina ungar och sen undrar dom varför något blir fel på ungarna när dom inte behandlar dom mer kärlek och respekt. Jag fullkomligt spyr.

Längtar tills ungarna kommer upp i tonåren och "råkar spraya ner hans bil" och farsan undrar hur det kunde hända. Eller nej, jag längtar inte det är bara tragiskt allihop och tragiken förs ju vidare.

I en "riktig" diskussion (kanske ordet dialog funkar bättre här) är dock båda parterna beredda på att ändra sin ståndpunkt.. Att försöka hålla fast vid saker och ting över lag fungerar verkligen inte. - blunt_smoke