I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad nuss F39

Från Stockholm / Stockholms län / Sweden
Namn:
isabell
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
nuss8.bilddagboken.se
Medlem sedan:
2001-04-20
Senast inloggad:
2015-07-22 01:13
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Take what you love and make it your life

varenda rad är ett nytt rekord i höjdhopp
ibland kan det va skönt att spela min skit och slippa er blöj-pop
vi viker av och blir stenrika sliter av din benpipa
vi glider bak till nån liten stad när min skit är klar
MIN SKIT E BRA, inte sånt där flyt du blir känd påhahahahahahahhaahaha


"Klokast är den som vet vad han inte vet.

Sokrates undervisade på sitt speciella sätt. Han gav inga svar utan ställde ledande frågor till sina elever vilket gjorde att de själva kunde resonera fram sina egna svar."


Jag har rätt!"Intensiteten av ditt kämpande i diskussioner avgörs av din rädsla för döden. Om vi förlorar en diskussion känns det som att bli utplånad. Därför är vi rädda för att ha fel. Detta kan vara ett mönster som lever kvar sen barndomen. Kategoriseringen av rätt och fel är dock fel ;) Det är ett mycket sorgligt men dock väldigt normalt beteende att vilja ha rätt, enligt mig. Jag känner själv ett ansvar inför detta beteendet som jag själv kan sitta inne med, men iaf ansvaret att inte låta illviljan och vreden att ta över, även om någon helt tanklöst skulle projicera sin egna negativa bild av sig själv på mig exempelvis.

"Att ha Rätt" är en klassisk egotripp och det förstärker vår falska självkänsla. I en "riktig" diskussion (kanske ordet dialog funkar bättre här) är dock båda parterna beredda på att ändra sin ståndpunkt.. Att försöka hålla fast vid saker och ting över lag fungerar verkligen inte. Det du försöker hålla hemligt för andra håller du istället hemligt för dig själv. Det känns så tävlingsinriktat nuförtiden :) Vi lär oss som unga att få affärsmässiga attityder till livet och dess rikedomar, vi tror att det "lönar" sig att bevisa någon fel?</p><p>

ja exakt, folk här är med i diskussioner för att trycka ner samt "vinna" över sin "Motståndare", vilket sumpar för dem som KAN föra ett logiskt och objektivt resonomang och som KAN dra slutsattser samt ändra dessa efter hand som fakta, synsätt och andra spekulationer delges."</p><p>

Blunt_smoke & zooman i vardagsfilosofi.


GET ON TOP
LIVE THE DREAM

"you think that music has the power to change the world?

the purpose of popmusic is money.popmusic only make you feel good, such escape-from-reality music that tells you "Everything's okay" paralyzes people's senses, and steals their desire to think about the various issues surrounding life.
I like the thought of creating music, coming straight from peoples hearts."


alla vill ha guld. när dom fått sitt guld, är dom inte lyckliga ändå.
VARFÖR DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?!
tänk på  det du
battla mej, visst hördu det känns som om du var smart
du skulle inte kunna va bäst i sverige ens om du var jag