I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Daltone – Feat. Daltone. UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-11-26 06:08

[Audio] Daltone – Feat. Daltone. UTE NU!Från Whoa-bloggen:

Idag är vi glada att kunna presentera ett tungt släpp direkt från den svenska hiphopscenen och rapparen Daltone. Titeln på mixtapet i fråga, Feat. Daltone, samlar – precis som namnet antyder – 26 åringens inhopp som gjorts på andra artisters alster det senaste året. 14 låtar som spänner från klassisk hiphop via reggae till rave, innehållande samarbeten med en drös talangfulla rappare som Roffe Ruff, Finess, Mächy, Rapper Ted och DC över produktioner från bland annat EKP och Lasse Banton från Svenska Akademin.

Med på tapet är också En tunga av guld, en helt ny singel från Daltone där han gör det han kan bäst; berättar ogenerade berättelser ur sin vardag, som lästa ur en dagbok. Naket, personligt och ärligt till en på samma gång pampig som laidback beat från EKP. Låten släpps via K-Werks och finns tillgänglig på alla stora digitala musikportaler som iTunes, CDON och Spotify från och med idag.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!