I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du så kan du så får du

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-05-22 19:01

Vill du så kan du så får du

Vill du så kan du så får du
En kulturfestival
26 maj i Kungsparken, Göteborg

26 maj i Slottsparken, Malmö

eller var du vill

Det ska bli en festival. Alla som vill kan ställa ut, spela upp eller flippa ur. En kulturfestival där alla uttryckssätt är välkomna och det är Du som är utställaren.

Graffare of Göteborg, förena er med alla andra konstnärliga uttryck och uttryckare och förgyll stan extra mycket denna natt och dag! Begränsa er inte, gör allt och gör det bra! Vi vet att ni vet att...

...den offentliga platsen idag inte är avsedd för alla. Samhällets styrs av kapital och av få människor med makt. Vi har valt att inte ta omvägen genom ”medgivande” och ”godkännande”. Medvetet har vi valt att inte söka något tillstånd den 26 maj, varken i Kungsparken eller i Slottsparken eller någon annanstans. Det är viktigt att du som ställer ut är medveten om detta.

Vi är många som vill och tillsammans är vi starka. Under festivalen önskar vi att Kungsparken och Slottsparken och resten av stan och dess vagnar och väggar och bänkar och elskåp fylls av åtskilliga utställare och en stor publik. Vi vill gemensamt skapa en rolig, skön och spännande kulturfestival. Utskick av pressmeddelande sker veckan innan festivalen. Vi vill skapa debatt och diskussion kring vem gatans plats egentligen tillhör och vem som egentligen är konstnär.

http://www.villdusakandusafardu.blogspot.com/ [email protected].

Besökare och utställare, vi ses i våra parker och gemensamma vardagsrum den 26 maj!

c´mon evrybody let´s do the boogaloo