I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad MCRAPPZ P28

Från Luleå / Norrbottens län / Sweden
Namn:
 Rasmus Mörtberg
Sysselsättning:
Skribent
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2013-01-10
Senast inloggad:
2013-11-14 09:23
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online

Tomt.

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

 Tillbaka på Whoa med nytt syfte och nya synvinklar. Jag är här för att enbart sprida kunskap om den amerikanska marknaden gällande hiphop tex släpp, videos & allmänt kul. Jag vill att ni på Whoa ska ha nya grejer först i Sverige, före alla andra forum här i Sverige. Ni får gärna skicka meddelande till mig om ni anser att jag missar något.

Min förhoppning är att inom en framtid ha rättigheter till första sidan ibland med olika släpp och rekommendationer, då jag tycker att Whoa är dåliga på USAs scen, och även rätt långsamma på svenska ibland. Men min inriktning nu är det amerikanska marknaden.

Jag pluggar första året Media-Estet på NTI, då mitt mål är att i årskurs två börja plugga journalistik, pluggar lite textuppbyggnad för tillfället och andra media ämnen. Men jag tror att mitt arrangemang på Whoa hjälper mig att utvecklas.

Varför jag har specialiserat mig på USAs scen och inte den svenska är för att det redan finns ett stort antal duktiga hiphop vänner i Sverige, men inte om den amerikanska, dem som finns är väldigt slow på saker. Men jag är även en stor USA älskare, åker till New York minst en gång per år. Går inte på lite skivbutiker, går på Giants matcher och ska försöka nu till sommaren komma i tid till lite festivaler eller spelningar. Och med min återkomst på Whoa ska jag försöka rapportera om allt jag kommer över, trots att det kommer väldigt få svar. Jag lever för kulturen och tänker fortsätta starta mina trådar.