I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Radera allt på en dator!

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   

2011-03-10 19:02

Radera allt på en dator!

Jag har problem med en dator, när jag startar den, och efter DOS när den ska börja ladda till Windows så blir det svart, inget händer.

Samma sak när jag har i en Windows-XP skiva och jag ska installera, då efter att det står tryck ned en tangent för att starta skivan, efter så blir det svart också och jag kommer aldrig fram till installationsprogrammet.

På de nya moderkorten så finns det ju en knapp man kan trycka på hårdvaran, och allt försvinner då, på den här finns det inget sånt.
Hur kan jag radera allt och börja om?

Jag vet inte vad det är för moderkort, men processorn är en AMD Athlon 64, 3200+, Socket 754. Det är en HP-dator också vad jag vet.

 

2011-03-10 21:32
Har du haft igång den förut eller är den ny införskaffad?
Kan vara att du har för mycket inkopplat till din dator så att den inte startar pga det. Overlock eller vad det nu heter.

Men ska du wipe it clean, vet jag endast ett program DBAN heter det. Är ett måste om du ska sälja hårddiskar,datorer eller allt som du lagrat prylar på. Annars kan du bli utpressad om du haft viktiga saker eller dirty pics (på dig eller bekanta) :D
 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-

2011-03-10 23:05