I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2007-05-30 20:53

Filmtipstråden

Som ni säkert märkt florerar det massa tipstrådar i forumet.
Därför har vi bestämt att göra någon form av filmdatabas, där ni användare kan lägga in tips om bra filmer, så att vi slipper alla dessa tipstrådar som dyker upp och tar onödig plats i forumet. Därför ber vi er att fylla denna tråd med filmer som ni anser andra ska se.

För att tipsa om en film ska följande vara med:

Titel: Filmens titel (engelsk eller svensk väljer ni själv)
Genre: Är det fler än en skriv huvudgenren först (Gangster osv. går också bra att skriva)
IMDB: IMDB-länk till filmen
Beskrivning: En liten beskrivning av filmens handling, inga spoilers dock. Helt ok att kasta in lite egna åsikter med varför den är så bra.
I beskrivningen ska det inte vara IMDBs plotline utan dina egna ord.

Skriv endast tips i denna tråd, vill ni diskutera en specifik film så är det bättre att ni gör tråd om filmen, all snack runt i kring kommer tas bort.

Så när ni är sugna på se en viss typ av film är det helt enkelt bara att söka efter ett ord eller liknande för att hitta tips. 


(Inlägget ändrat av Bakelse1 2009-10-10 14:15:54)


2008-02-25 07:42
Titel: The Machinist
Genre: Drama / Mystery / Thriller
IMDB: The Machinist
Beskrivning: En mystiskt film i samma stil som "The butterfly effect" och "The Jacket". Handlar om Trevor Reznik (Bale), som jobbar på en industri, han är en ensamvarg och lider av sömnlöshet. Under hela filmens gång sker ett antal bizarra händelser, och man vet inte riktigt om Reznik är påväg att bli galen, eller om det är någon som leker en grym lek med honom.
Bale storspelar, och enbart hur han måste ha misshandlat sin kropp inför denna roll visar hur dedikerad Bale är till sitt arbete. Rekomenderas för alla som gillar lite mystiska filmer, eller, alla borde se denna!

How do you wake up from a nightmare... If you are not asleep?

Trailer
Your "best"!? Losers always whine about their best.
Winners go home and fuck the prom queen.

2008-02-25 07:54
Titel: The Jacket
Genre: Drama / Fantasy / Horror / Sci-Fi / Thriller
IMDB: The Jacket
Beskrivning: En krigsveteran (Adrien Brody) kommer hem efter kriget och lider av svåra sömnstörningar. När han bestämmer sig för att lifta börjar allting urarta, bilen han åker med blir stannad av polisen och föraren drar pistol och skjuter för att sedan försvinna.
Oskyldigt dömd spärras Brody in på ett mentalsjukhus där han pumpas full med experimentiella droger och med tvångströja tvingas han in i ett trångt utrymme. Under en "tripp" så ser han in i framtiden och en rad oförklariga saker händer. Nu måste han stoppa det, men det innebär att han måste ta på sig "the jacket" ännu en gång.

Riktigt bra film i samma stil som ovan nämnda "the machinist", mystik och drama med ett stänk av thriller samt en lysande insats av Brody gör det till en väldigt sevärd film.  Rekomenderas varmt.

Terror has a new name.

Trailer


Your "best"!? Losers always whine about their best.
Winners go home and fuck the prom queen.

2008-02-28 15:42
Alice i underlandet, sånger från andra våningen o den där filmen med Bill när han är ute o åker båt med rolig mössa...

Snacks: Några gram skurre
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2008-05-13 00:27
Titel: United States of Leland

Genre: Drama, kriminal

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0301976/

Beskrivning: Leland, en unik men godhjärtat kille gör något skumt; Han dödar en liten handikappad kille som är lillebror till den tjejen han gillar. Det alla försöker få reda på och den röda tråden i filmen är att få reda på frågan VARFÖR en person som Leland gör något så kallblodigt? I filmen hoppar man fram och tillbaks i tiden för att reda ut hur allt gick till och få reda på varför han gjorde det. Svaret kommer bli flummigt, men minst lika tydligt. Den kommer beröra och få dig att tänka till och se saker ur ett nytt perspektiv. Ett måste. SE DEN!
 

2008-05-15 00:17
Titel: Things we lost in the fire

Genre: Drama

IMDB:Länk IMDB

Beskrivning: Benicio Del Toro och Halle Berry i en grymt djup drama. Såg den nyss o bölade floder. Förjävligt. Handlar om att komma tillbaka i livet från olika perspektiv. Är inte så förtjust i Berry i övrigt men hon en Benicio matchar varandra snyggt.

Hett tips från coachen.
RATED R!

2008-05-15 00:31
Titel: Le Scaphandre et le papillon (The Diving Bell and the Butterfly)
Genre: Drama, biografi
Länk: Bell and Butter
Beskrivning: Handlar om Jean-Dominique Bauby som får en stroke och blir förlamad i hela kroppen. Det enda som fungerar är hans vänstra öga.
Filmen är till största del filmad ur POV, vilket jag var lite skeptiskt till först. Men det blir ruggat bra då det är en perfekt dos av det. Man får vara inne i karaktärens huvud, höra vad han tänker osv. Det är en underbar film som är rolig, sorglig, och allt annat.

Se förfan!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2008-05-25 20:53
Titel: Lucky Number Slevin

Genre: Thriller

Imdb: http://www.imdb.com/title/tt0425210/

Beskrivning: Filmen handlar om Slevin Kelevra (Josh Hartnett) som är på fel plats på fel tidpunkt och blir förväxlad med fel person.. Vill verkligen inte avslöja mycket mer, men detta är förmodligen top 3 bästa filmerna jag sett någonsin! Övriga skådespelare: Bruce Willis, Morgan Freeman och Lucy Liu mfl.

Do you fools listen to music or do you just skim through it?

2008-06-13 13:43
Titel: Charlie Bartlett

Genre: Comedy / Drama

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0423977/

Trailer:
jag har alltid rätt.

2008-07-06 11:26
Titel: Twelve Monkeys (1995)
Genre: Sci-Fi/Thriller/Drama
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0114746/
Beskrivning: Utspelar sig i framtiden. Ett dödligt virus har utplånat en stor del av mänskligheten och man lever därför i underjorden. En fånge (Bruce Willis) blir utvald att åka tillbaka i tiden och förhindra virusets spridning. En grym film med en härlig invecklad story.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2008-07-07 22:33
Titel: Nói albínói

Genre: Drama

Imdb: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0351461/
Beskrivning: noi är en snubbe som bor med sin farmor i liten jävla håla på island. kackigt väder, tristess, problem i skolan osv men med drömmar att komma iväg. Riktigt fin film med tungt slut. Skönt tempo och total tragedi.
En av mina absoluta favoritfilmer.


Titel: Me and You and Everyone We Know

Genre: DramaKomedi

Imdb:Länk till http://www.imdb.com/title/tt0415978

Beskrivning: Skön film om tråkig vardag, skilsmässor, kärlek och helt vrickade fetischer. I sån typisk 2000- tals "alternativ" dramakomedistil där allt lunkar på småsakta och inget ska verka hysteriskt fast allt är helt jävla vrickat. Ni kanske hajjar... Riktigt skön

Titel: Sideways

Genre: DramaKomedi

Imdb: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0375063

Beskrivning: Två män åker iväg på en vinprovar-resa genom californiens vinodlardistrikt. Man nr ett spelas av Paul Giamatti och är en lärare och refuserad författare med en ofrivillig skilsmässa i bagaget. Man nr två ska gifta sig och är ett jävla svin. Mkt kris och besvikelse över livet. Paul Giamatti är som vanligt överjävla bra i sin roll, lätt den bästa type-cast skådespelaren i mitt tycke.
Grymt foto, massa ångest och massa roliga scener.
Better active today than radioactive tomorrow

2008-08-27 13:41
Titel: Rescue Dawn

Genre: Drama/Action

Trailer:Beskrivning:

Denna film bygger på de verkliga händelserna kring stridspiloten Dieter Denglers liv, en tysk-amerikan som blev nerskjuten och tillfångatagen under Vietnam kriget. Dengler organiserar en flyktplan som sätter båda hans och andras liv på spel.

Skådespelare: Christian Bale, Steve Zahn, Jeremy Davies, Marshall Bell, Brad Carr, François ChauTitel: The Game

Genre: Action/Thriller

Trailer:Beskrivning:

Nicholas Van Orton (Michael Douglas), självupptagen finansman och multimiljardär, bor avskilt i sitt enorma släktpalats i San Fransisco. På fyrtioåttaårsdagen förvandlas hans liv till en mardröm, brodern Conrad(Sean Penn) ger honom ett presentkort från ett företag som sysslar med spel. Nicholas tvekar att använda presenten men låter sig övertalas, han inser snart att spelet som satts igång inte går att stoppa. Nicholas verklighet styrs nu av spelets regler. En clowndocka ger honom nyckeln till den farliga leken där det enda kravet
- att inte fråga vad det går ut på...
En mardrömslik film med en instrig som pendlar mellan halsbrytande action och
psykologisk thriller i bästa Hitchcockanda.

 

2008-09-04 02:43
Titel: Stranger than fiction
Genre: Drama
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0420223/
Beskrivning: "An IRS auditor suddenly finds himself the subject of narration only he can hear: narration that begins to affect his entire life, from his work, to his love-interest, to his death."

Se den.. skitbra
jag har alltid rätt.

2008-10-28 01:11
Sett en del bra på sistone, here is some of it!

Stander: "The life and career of Andre Stander, a South African police officer turned bank robber."

Stander http://www.imdb.com/title/tt0326208/

Equilibrium - "In a Fascist future where all forms of feeling are illegal, a man in charge of enforcing the law rises to overthrow the system."

Equilibrium http://www.imdb.com/title/tt0238380/

Pineapple Express - "A stoner and his dealer are forced to go on the run from the police after the pothead witnesses a cop commit a murder." Verkligen över förväntan, jag trodde alla sådana här filmer skulle suga när jag inte tyckte röka weed var särskilt kul längre men hell yeah, grym humor!

Pineapple Express http://www.imdb.com/title/tt0910936/

Street Kings
- "Tom Ludlow is a veteran LAPD cop who finds life difficult to navigate after the death of his wife. When evidence implicates him in the execution of a fellow officer, he is forced to go up against the cop culture he's been a part of his entire career, ultimately leading him to question the loyalties of everyone around him."

Street Kings http://www.imdb.com/title/tt0421073/

Tropa de Elite - "In 1997, before the visit of the pope to Rio de Janeiro, Captain Nascimento (Wagner Moura) from the elite squad BOPE (Special Police Operation Battalion) is assigned to eliminate the risks of the drug dealers in a dangerous slum nearby where the pope intends to be lodged."

Tropa de Elite http://www.imdb.com/title/tt0861739/
 

2008-12-20 14:38
Titel: The forbidden kingdomOm The Forbidden Kingdom:
En upptäckt gjord av en kung fu-fanatisk amerikansk tonåring gör att han åker iväg på ett äventyr till Kina där han slår sig ihop med ett gäng martial arts-krigare för att fria den inspärrade apkungen.

Varför: Jo du ska se den för att den är grymt rolig och både Jackie Chan och Jet Li är med och de säger ju allt.


Länk till http://se.filmtrailer.com/cinema/1067/Forbidden+Kingdom+trailer+Jackie+Chan+Jet+Li.html

 Redan som liten blev jag vaggad till beaten ;).

2009-01-08 19:08
Midnight Cowboy
Genre Drama
IMDB Länk till http://www.imdb.com/title/tt0064665/
Beskrivning En något, nåja, en väldigt naiv playboy från Texas tröttnar på tråkiga jobb och bestämmer sig för att åka till New York och hustla kvinnor som gigolo. Hans ego kommer ställas på sin skaft när det visar sig att det blev så enkelt som våran vän trodde.

Vi kommer även får stifta bekantkap med Ratso, en halt småtjuv som spelas så in i helvete bra av Dustin Hoffman. En roll som han senare fick en oscar för.

Varför ni ska se filmen är för att den är så övertygande i skådespeleriet, sköna miljöer, den är naken, sorgsen och underhållande.
 Tottenham Hotspur

2009-01-15 00:27
Pusher I, II, III

Kriminal/Drama

Pusher
Den har kallats för en dansk Trainspotting, men den 25-årige Refns debutfilm står stadigt på egna ben med sin brutalt starka skildring av den hårda tillvaron bland Köpenhamns knarklangare. En av dem är Frank, proffsig och effektiv tillsammans med sin partner Tony. När han missar en skuld till sin knarkboss(Milo) börjar helvetet.
Pusher 2
Tonny konfronteras med en ny verklighet utanför murarna efter ha spenderat 13 månader i fängelse. Samtidigt som han själv har blivit pappa har han fått en skuld till sin far Smeden, den mest fruktade gangstern på Amager.
Pusher 3
Efter flera års heroinmissbruk konfronteras Milo med en ny verklighet - hans position som gangster nr 1 hotas av en ny generation invandrare


Lättfilmat och simpelt, känns som att man är i filmen. Riktigt sköna rullar då man får komma djupare in på huvudrollsinnehavarna och ändrar uppfattning om dem.
LEGEND (Musicproducer/Songwriter) 1999-2013

2009-01-24 12:06
Titel: The Wackness

Genre: Drama

IMDB:Länk till http://www.imdb.com/title/tt1082886/

Beskrivning: En snubbe i de sena tonåren som byter terapi mot gräs i 90- talets New York. Massa fet musik, bra skådisar och härlig story. Se den! Lååångt upp på listan 2008 måste jag säga.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-02 15:49
Titel:La vita è bella (Livet är underbart)
Genre: Drama/Andra världskriget/komedi
IMDB: La vita e bella IMDB
Beskrivning: Filmen handlar om en judisk man som förälskar sig i en tjej. Massor av roliga saker händer och dom får barn. Sen kommer nazisterna och förstör allting.
Detta är den enda filmen jag någonsin har gett 5/5 stjärnor. Brukar inte gilla dramafilmer i vanliga fall, men denna är helt enkelt underbar. Den är vacker, bra gjort, bra skådespelarinsatser och rolig på sitt sätt. Roberto Benignigör en helt underbar insats i huvudrollen.
Ett absolut måste är att se den på orginalspråket (italienska), annars går det bara inte!

Trivia: Roberto Benigni var också en av manusförfattarna.
Filmen vann tre Oscar: Bästa manliga huvudroll, bästa utländska film och bästa orginalmusik.
Vann flera andra priser också :).

Vad mer kan man säga. Den är helt enkelt fantastisk, och jag gillar i vanliga fall inte drama. Det känns inte som om jag har gjort filmen rättvisa, men se den! Gör det bara!! :)

Slänger med trailern också. Såg trailern nyss (aldrig sett den förr) och det kändes lite som om det kan finnas spoilers med. Men inte någon jag kan sätta fingret på. Den förstör iaf inte filmen (även om snubben som pratar i bakgrunden pratar engelska...)
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2009-07-07 10:55


Titel: Forrest Gump

Genre: Drama, komedi och lite krig

IMDB: Forrest Gump

Beskrivning: Forrest Gump, spelad av Tom Hanks har ett väldigt svagt IQ och är lite dummare än alla andra. Han sitter på en bänk och återberättar sitt liv till främlingar. Där han har gjort en hel del saker b.la var det han som lärde Elvis Presley att dansa!


Har man inte sett den här filmen innan man dör har man inte sett film!

/ Sveriges populäraste filmblogg
Gå in på www.filmbloggen.devote.se ! Sveriges populäraste filmblogg.

2009-08-20 17:59
Titel: Taken

Genre: Action | Crime | Drama | Thriller

Beskrivning: A former spy relies on his old skills to save his estranged daughter, who has been forced into the slave trade.

Kan bara säga att den är jävligt bra..


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-09-06 14:15
The Man From Earth

Genre: Drama / History / Sci-Fi

Beskrivning: An impromptu goodbye party for Professor John Oldman becomes a mysterious interrogation after the retiring scholar reveals to his colleagues he is an immortal who has walked the earth for 14,000 years

Professor John Oldman har packat sin väska och ska ge sig av ifrån sitt jobb och hemstad. Hans kollegor åker hem till han för att säga farväl men blir kvar i hemmet där en ganska så intressant diskussion startar. Det visar sig att John Oldman har vandrat på jorden i 14.000 år. Sen grott människans tid.

Hela filmen är en monolog vilket gör att den kan bli rätt långtråkig för personer som gillar mycket fart i filmerna. Men filmen har en väldigt stor vändning. En mycket intressant film för folk som gillar historia m.m
One puff, Two Puffs i know Teraq goin' nuts som vanligt
Med biggie och pac phat flowar med Bob Marley
Myspace: In memory of teraq

2009-09-14 12:18
Rock n Rolla ^^

IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt1032755/

se den bara, så jävla grym
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-11-12 23:28
Titel: Menace II Society
Genre: (Gangster) Drama, en skvätt Komedi och lite Action.
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0107554/
Beskrivning: Det är ghettofilm när den är som bäst. Här har du en kraftfull, genomtänkt och perfekt skådespelad film. Du får följa ett gäng ungdomar/vuxna genom det hårda livet i ghettot. Det låter löjligt, jag vet, men det här är en sjukt bra film. Skäms på er hip hopare som inte sett denna.

En av de bästa filmerna jag sett.

För er som sett Boyz n the Hood är detta snäppet över, även om IMDB rankningen säger motsatsen.

http://www.myspace.com/yesitsmezeke

2009-11-26 01:36
Titel: Tenshi no tamago(Angels Egg)
Genre: Anime
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0208502/
Beskrivning: A mysterious young girl with a large egg and a soldier meet and reveal uncomfortable occult secrets to one another in a lonely, beautiful, surrealist land populated only by restless shadows and an abandoned gothic / victorian town2009-12-04 14:16
Titel: Mary and Max
Genre: Animerad komedi, och med animerad menar jag att det är lergubbar.
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0978762/
Beskrivning: Det handlar om en liten flicka vid namn Mary, och en man vid namn Max. Båda lever ensamma och tråkiga liv i varsitt land och börjar av en händelse brevväxla med varandra.

Riktigt rolig och välgjord film som samtidigt är tragisk, fast den är tragisk på ett roligt sätt.
Enbart hört bra om den från dom jag tipsat och från andra som sett den så jag rekommenderar den varmt!


- Vad händer om ljuset kastas i fyrtiofem graders vinkel mot en vattenyta?
- Det släcks.

2009-12-04 14:20
Slänger in en trailer också då :)

- Vad händer om ljuset kastas i fyrtiofem graders vinkel mot en vattenyta?
- Det släcks.
Groupie

2010-01-03 13:41
Titel: Science of sleep
Genre: Drama, Komedi, Fantasy
IMDB: Länk till http://www.imdb.com/title/tt0354899/
Beskrivning: Så jäkla grym och den blir bara bättre om man ser den tusen gånger om och om igen. Handlar om Stéphane som flyttar till en lägenhet som hans mamma har fixat efter att ha fått ett "reklamjobb" hans mamma också fixat. Mittemot honom bor en tjej vid namn Stéphanie och han blir lite kär i bruden och börjar drömma massa helt bisarra dagdrömmar. Han gör även saker i dessa dagdrömmar/drömmar som han på ett sätt inte har kontroll över. Man vet inte riktigt vad som är dröm och vad som är verklighet riktigt. Intressant film om man som jag är intresserad av drömmar, lucida drömmar och dylikt.

Trailer:


Jag kan inte tala för dom som inte talar för mig.

2010-02-21 20:27
Trade
Genre Drama
IMDB Länk
Beskrivning:
En väldigt stark film om trafficking och syskonkärlek. Inte tråkig en sekund.

My heart lives in my vagina.

2010-04-19 14:35
HUGE.STONER.MOVIE.PACK.1-TorrentLeech

Dude.Wheres.My.Car.DVDRip.DivX-DOMiNiON
Fear.and.Loathing.in.Las.Vegas.1998.DVDRip.x264-NewArtRiot
Friday.DVDrip.DivX-BaDivx
Half.Baked.1998.DVDRip.XviD.INTERNAL-ApL
Harold.And.Kumar.Go.To.White.Castle.2004.WS.Int.DV DRip.XViD-DoggPound
How.High.DVDRip.DivX-ViTE
Next.Friday.2000.DVDRip.XViD-SwP
Old.School.2003.UNRATED.DVDRip.XviD-NG
The.Big.Lebowski.1998.DVDRip.XviD-NOVO
The.Simpsons.Movie.RETAIL.DVDRip.XviD-DoNE
Trainspotting.1996.DVDRip.XviD.iNTERNAL-SONiC
Van.Wilder.2.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Van.Wilder.UNRATED.DVDRip.DivX-DVL


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.2-TorrentLeech

Alice.In.Wonderland.1972.DVDRip.XviD-AE
Clerks.1994.iNTERNAL.DVDRip.XviD-DVDiSO
Clerks.II.DVDRip.XviD-DiAMOND
Dazed.and.Confused.1993.DVDRip.XviD-PARTiCLE
Eurotrip.2004.UNRATED.DVDRip.XviD-TL
Evil.Bong.2006.DVDRip.XviD-aXXo
Friday.After.Next.DVDRIP.XViD-DigitalVX
Grandmas.Boy.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Jay.and.Silent.Bob.Strike.Back.2001.DVDrip.XViD.HU N-HaNL
Super.Troopers.DVDRip.DivX-DVL
Wayne's.World.1992.DVDrip.XviD-TL
Wayne's.World.2.1993.DVDRip.XviD-TL


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.3-TorrentLeech

Cheech.and.Chong.Get.Out.of.My.Room.1985.DVDivX-TmN
Cheech.and.Chong.Up.in.Smoke.1978.DVDRip.XviD.iNTE RNAL-iNTE
Cheech.And.Chongs.Corsican.Brothers.1984.DvDRiP.Xv iD.INT-SoSISO
Cheech.And.Chongs.Next.Movie.1980.DVDRip.XviD-CuLTdivX
Cheech.and.Chongs.Nice.Dreams.1981.DVDRip.XviD.iNT -SoSISO
Cheech.and.Chongs.Still.Smokin.1983.DVDRip.XviD.iN T-SoSISO
Cheech.and.Chongs.Things.Are.Tough.All.Over.1982.D vDRiP.XviD.INT-SoSISO
Homegrown.1998.WS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp
Kevin.and.Perry.Go.Large.DVDRip.XviD-TL
Napoleon.Dynamite.2004.DVDRip.XviD-TL
Puff.Puff.Pass.2006.DVDRip.XViD-SubAtom
Office.Space.1999.DVDRip.WS.XviD.iNT-ReVOLT


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.4-TorrentLeech

Ace.Ventura.Pet.Detective.1994.WS.DVDRip.XviD-TL
Ace.Ventura.When.Nature.Calls.1995.DVDRip.XviD-TL
Ali.G.Indahouse.DVDRip.DivX-DMT
Badder.Santa.2003.DVDRip.XviD.iNT-420RipZ
Beavis.and.Butthead.Do.America.1996.DVDRip.XviD-Marinos
Bongwater.1997.DVDRip.XviD-Heh
Cool.Runnings.1993.DVDRip.XviD-Rets
Dodgeball.2004.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD
Kids.1995.DVDRip.XviD.iNT-WaCkOs
Scary.Movie.4.2006.UNRATED.DVDRip.XviD-aXXo
Snatch.2000.INTERNAL.DVDRip.XViD-DCA
South.Park.S10E08.Make.Love.Not.Warcraft.PROPER.DV DRip.XviD-SAiNTS


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.5-TorrentLeech

Dude.Wheres.My.Car.DVDRip.DivX-DOMiNiON
Deuce.Bigalow-European.Gigolo.2005.DVDRip.XviD-ALLiANCE
Blow.2001.WS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp
Marx.Brothers.Room.Service.1938.DVDRip.XviD-PTi
Marx.Brothers.Love.Happy.1950.DVDRip.XviD-FiNaLe
Marx.Brothers.Animal.Crackers.1930.DVDRip.XviD-iLS
Dumb.And.Dumber.1994.UNRATED.DVDRip.XviD-FRAGMENT
Dont.Be.A.Menace.To.South.Central.While.Drinking.Y our.Juice.In.The.Hood.1996.DVDRip.Xvid.iNT-420RipZ
Enemy.Mine.1985.DVDRip.Xvid.iNT-420RipZ
Not.Another.Teen.Movie.2001.DVDRip.XviD-AEN
Lock.Stock.and.Two.Smoking.Barrels.1998.DVDRip.Xvi D-BugZ


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.6-TorrentLeech

50.First.Dates.DVDRip.XViD-ALLiANCE
Anchorman.Unrated.DVDRiP.XViD-DEiTY
BASEketball.1998.iNTERNAL.DVDRip.XviD-KlockreN
Bio.Dome.1996.DVDRip.DivX.REPACK-QIX
Crank.Directors.Cut.2006.DVB.XviD.READ.NFO-DAW
Nacho.Libre.DVDRip.XviD-DiAMOND
Scarface.The.Uncut.Version.1983.DVDRip.Divx.AC3.iN TERNAL-FFM
South.Park.Bigger.Longer.and.Uncut.1999.PROPER.DVD ivX-BRiGADE
The.40.Year.Old.Virgin.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Zoolander.DVDRip.DivX-DOMiNiON


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.7-TorrentLeech

8.Mile.DVDRip.XviD-ViTE
A.Night.At.The.Roxbury.1998.WS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp
Beetlejuice.1988.iNTERNAL.DVDRip.XviD-iLS
Borat.PROPER.DVDRip.XviD-DoNE
Malilbus.Most.Wanted.REPACK.DVDRip.XViD-DcN
Pulp.Fiction.1994.DVDRip.XViD.AC3.iNTERNAL-FFM
Road.Trip.2000.iNTERNAL.DVDRip.XVID-vRs
Rude.Awakening.1989.DVDRiP.XviD-Jamgood
Spaceballs.1987.PROPER.DVDRip.XviD-FiNaLe
The.Stoned.Age.DVDRip.x264-TL
The.Waterboy.1998.INTERNAL.DVDRip.XViD-BeRRa


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.8-TorrentLeech

A.Bronx.Tale.1993.INTERNAL.DVDrip.XViD-ULLA
Face.Off.1997.AC3.DVDRip.XviD.iNT-PFa
Fight.Club.1999.INTERNAL.DVDRip.DivX-QiX
Happy.Gilmore.1996.WS.DVDRip.XviD-FiNaLe
Mr.Deeds.WS.DVDRip.XViD-DcN
Spawn.1997.INTERNAL.DVDrip.XViD-ULLA
Tenacious.D.The.Pick.of.Destiny.DVDRip.XviD-DiAMOND
The.Girl.Next.Door.Unrated.DVDRiP.XViD-DEiTY
The.Goonies.1985.iNTERNAL.DVDRip.XviD-CULTXviD
The.Wedding.Singer.1998.INTERNAL.DVDRip.XViD-BeRRa


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.9-TorrentLeech

300.2006.RETAIL.DVDRip.XviD-FLAiTE
Billy.Madison.1995.iNTERNAL.DVDRip.XViD-TWiST
Black.Sheep.Unrated.LiMiTED.DVDRip.XviD-BeStDivX
Me.Myself.And.Irene.DVDrip.DivX-DOMiNiON
Saving.Silverman.2001.WS.Int.DVDRip.XviD-DoggPound
Sin.City.RECUT.AND.EXTENDED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Streetfighter.1994.WS.INTERNAL.DVDRiP.XViD-PFa
Super.Mario.Bros.1993.WS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp
The.Sandlot.1993.WS.iNTERNAL.DVDRip.XviD-EDRViD2010-04-19 14:36
HUGE.STONER.MOVIE.PACK.10-TorrentLeech

Anger.Management.DVDRiP.XViD-DcN
Casino.1995.iNTERNAL.DVDRip.XVID-vRs
Donnie.Brasco.1997.Extended.DVDRip.XviD-FRAGMENT
Full.Metal.Jacket.PROPER.DVDRip.DivX-SAPHiRE
Ghost.Rider.EXTENDED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Goodfellas.Special.Edition.1990.DVDRip.XviD-VCDVaULT
Idle.Hands.1999.DVDRip.XViD.iNT-PFa
Little.Nicky.2000.iNTERNAL.DVDRiP.XViD-BuLLe


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.11-TorrentLeech

Airplane.1980.INTERNAL.DVDRip.XviD-PtSL
CB4.1993.DVDRip.XviD-CFH
Dogma.1999.DVDRip.XviD.AC3.iNTERNAL-QiM
I'm.Gonna.Git.You.Sucka.DVDRip.XviD-TREMULANT
Kung.Pow.Enter.The.Fist.2002.DVDRip.XviD-FB
Menace.II.Society.DVDRip.XviD-TL
Orgazmo.1997.Unrated.DVDRip.XviD-SChiZO
Pootie.Tang.2001.DVDRip.XviD-TL
Run.Ronnie.Run.2002.DVDRip.XviD-kYd
Team.America.World.Police.2004.UNRATED.iNTERNAL.DV DRip.XviD-UNDEAD
The.Mask.1994.iNTERNAL.DVDRip.DivX-STi
Waking.Life.LIMITED.DVDRip.DivX-ViTE


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.12-TorrentLeech

Braindead.1992.DVDRip.XviD-TL
Crash.1996.DVDRip.XviD-TL
Fritz.The.Cat.DVDRip.XviD-BW
Mallrats.1995.INTERNAL.DVDRip.XviD-FMGT
Money.Talks.1997.PROPER.DVDRip.XviD-DVDiSO
Pee.Wee's.Big.Adventure.DVDRip.XviD-Oblivion
Requiem.For.A.Dream.2000.iNTERNAL.DVDRip.XviD-TURKiSO
Saving.Private.Ryan.1998.iNTERNAL.DVDRip.XviD-ZSiSO
The.Cannabis Cup.2003.DVDRip.XviD-VALiOMEDiA
The.Science.of.Sleep.DVDRip.XviD-DTL
White.Chicks.DVDRip.XViD-DvP


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.13-TorrentLeech

American.Beauty.1999.DVDRip.XViD.iNTERNAL-TDF
American.Pie.1.1999.ULTIMATE.EDITION.READNFO.WS.Dv DRiP.XviD-HLS
American.Pie.2.2001.UNSEEN.EDITION.DVDRip.XviD-HLS
American.Wedding.2003.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
An.Evening.With.Kevin.Smith.2.Evening.Harder.2006. PART1.DVDRip.XviD-HNR
An.Evening.With.Kevin.Smith.2.Evening.Harder.2006. PART2.DVDRip.XviD-HNR
Artificial.Intelligence.AI.2001.DVDRip.XviD.AC3.iN T-MF
Austin.Powers.1997.iNTERNAL.DVDRip.XViD-vRs
Austin.Powers.in.Goldmember.2002.iNTERNAL.DVDRip.X ViD-EPiPHANY
Austin.Powers.The.Spy.Who.Shagged.Me.1999.iNTERNAL .DVDRip.XviD-XviK


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.14-TorrentLeech

Being.John.Malkovich.1999.INTERNAL.DVDRip.XviD-FiNaLe
Bill.And.Teds.Excellent.Adventure.1989.DVDRip.XviD -IMoTeP
Blade.Runner.1982.Final.Cut.DVDRip.x264-NewArtRiot
Brazil.1985.iNTERNAL.DVDRiP.XviD-JUSTRiP
Bubba.Ho-Tep.2002.DVDRiP.LIMITED-DIAMOND
Bumfights.4.Return.Of.Ruckus.2006.DVDRip.XviD-rXnX
Chasing.Amy.DVDRip.XViD-FWD
Clockwork.Orange.1971.DVDRip.XviD.iNTERNAL-CULTXviD
Conan.The.Barbarian.1982.DVDRip.Xvid.iNT-420RipZ
Conan.The.Destroyer.1984.DVDRip.Xvid.iNT-420RipZ
Drop.Dead.Fred.1991.DVDRip.XviD-TL


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.15-TorrentLeech

Eternal.Sunshine.Of.The.Spotless.Mind.DVDrip.XViD-DVL
Fast.Times.at.Ridgemont.High.1982.DVDRip.XviD-AR
Hot.Shots.1991.DVDRip.XviD.iNT-WPi
Hot.Shots.Part.Deux.1993.DVDRip.XviD.iNT-WPi
Idiocracy.LIMITED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Jackass.Number.Two.UNRATED.DVDRip.XviD-iMBT
Jackass.The.Movie.2002.Unrated.DVDRip.XviD-FRAGMENT
Jeff.Dunham.Spark.Of.Insanity.2007.DVDRip.XviD-TFE
Memento.2000.DVDRip.x264-NewArtRiot
Men.In.Black.2.2002.INTERNAL.DVDRIP.XVID-UbM
Men.In.Black.iNTERNAL.DVDRip.XViD-TWIST
Mortal Kombat.1995.DVDRip.XviD-TL
Mortal.Kombat II.1997.DVDRip.XviD-TL
Murderball.2005.LiMiTED.DVDRip.XviD-iMMORTALs


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.16-TorrentLeech

Nothing.2003.DVDRip.XviD-TML
Nothing.To.Lose.1997.iNTERNAL.DVDRip.Xvid-KlockreN
Saving.Grace.2000.DVDRip.XviD-IMoTeP
Scary.Movie.2.2001.DVDRip.WS.XviD.iNT-ReVOLT
Scary.Movie.2000.DVDRip.WS.XviD.iNT-ReVOLT
Scary.Movie.3.2003.DVDrip.XViD-ALLiANCE
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.1991.DVDRip.XviD.iNT-420RipZ
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.II.1991.DVDRip.XviD.i NT-420RipZ
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.III.1993.DVDRip.XviD. iNT-420RipZ
The.Best.Of.Bumfights.2.2007.DVDRip.XviD-rXnX
The.Best.Of.Bumfights.2007.DVDRip.XviD-rXnX
The.Best.Of.Bumfights.3.2007.DVDRip.XviD-rXnX


HUGE.STONER.MOVIE.PACK.17-TorrentLeech

City.of.God.2002.PROPER.DVDRip.XviD-KiNESiS
Donnie.Darko.2001.DVDRip.x264-NewArtRiot
Kung.Fu.Hustle.2004.DVDRip.XViD.RETAiL-TLF
The.Breakfast.Club.1985.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD
The.Dark.Crystal.INTERNAL.1982.DVDRip.XviD-VCDVaULT
The.Naked.Gun.1988.iNTERNAL.DVDRip.XviD-NoGrp
The.Naked.Gun.2.1.2.1991.iNTERNAL.DVDRip.XviD-NoGrp
The.Naked.Gun.33.1.3.1994.iNTERNAL.DVDRip.XviD-NoGrp
The.Rules.Of.Attraction.2002.DVDRip.XviD-DiRGE
TMNT.DVDRip.XviD-DiAMOND
Top.Secret!.1994.DVDRip.XviD-TL2010-04-30 16:41
.. och vad var det där bra för? Mycket till kvalitatitvt tipsande.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-02 23:59
Strange Days
Genre: Thriller
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0114558/
Beskrivning: Måste ses för att förstås ;)

 

2010-05-24 00:27
Tipsar om ett par jag sett nyligen

Titel: The road
Genre: Drama, spänning, katastrofrulle
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0898367/
Beskrivning: Något har hänt på jorden så allt är dött. Inga djur finns kvar och inga växter. Ett fåtal människor har överlevt. En far och hans son försöker ta sig till kusten och. De får akta sig för gäng som livnär sig på att äta andra människor.

varför du ska se den? En fin skildring av ett far och sonförhållande samt en jävligt bra och stundtals riktigt läskig rulle

Titel: Kick ass
Genre: Komedi, Action, Superhjälte
IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1250777/
Beskrivning: En rätt nördig kille vars största intresse är serier beslutar sig för att bli superhjälte så han skaffar sig en våtdräkt och ett par batonger och ger sig ut för att slåss mot kriminalitet, det går så där. efter ett tag stöter han på de andra superhjältarna Big Daddy och Hit Girl som vill slåss mot en ond företagspamp(tror jag han var).

Varför du ska se den: En bra och kul film som till en början kändes rätt löjlig men bara växte ju längre man såg.

 

2010-06-09 23:45
Titel: Deadringers
Genre: Skräck, psykologisk thriller
Beskrivning: Två gynekologpraktiserande enägsstvillingsbröder delar allt, vilket fungerar till en speciell kvinna dyker upp i deras liv. Seg till en början, Cronenberg-fenomen måhända, men den tar sig ordentligt. Filmen behandlar de två brödernas kamp om identitet som eskalerar i svåra psykiska problem och missbruk, en mycket bra Jeremy Irons spelar bägge karaktärer. Djupare analys är nog bäst att var och en får dra, men personligen tycker jag den speglar ångestens och identitetsproblemet oerhört vackert i slutet.

http://www.imdb.com/title/tt0094964/
http://www.kommandot.se/wp/

2010-07-12 05:14
Oh, tackar för Mary n Max-tipset. Ser fram emot den filmen! :)

2010-08-29 13:38

2010-08-29 21:34
genomsnitt
älskar den filmen, helt underbar.
måste se den igen snart
- Vad händer om ljuset kastas i fyrtiofem graders vinkel mot en vattenyta?
- Det släcks.

2010-10-29 18:11
Titel: "White heat" ("Glöthett" är svenska titeln)
Genre: Gangster, Film-noir
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0042041/

Varför?: En av de absolut bästa gangsterfilmerna enligt mig, och James Cagney gör nog sin bästa roll. En film man ser att många nyare filmer hämtat inspiration från, t.ex. Goodfellas och Scarface.
 

2010-12-05 17:22
Jag letar efter några bra ghetto gangsta filmer.

Jag har sett:
menece to society
Belly
Belly2
Boyz in the hood
cb4 (Komedi)
How High (komedi)
i Tried
Juice
Shottas
Thicker then whater

Så är det någon som vet några andra filmer i samma genre?
Old school Rap
Gangsta Rap
Groupie

2010-12-17 22:19
Ghetto Gangsta:

Hustle And Flow
Animal
Animal 2

Groupie

2010-12-18 10:58
Waist Deep
Gang Related


2010-12-23 07:01
Jag såg Waist Deep på tv i sommras var riktigt bra. Synd vara att inte the game fick en större roll.
Old school Rap
Gangsta Rap

2010-12-23 07:38
vet någon vart man kan ladda ner eller köpa Lost in the Game av Mc Ren?
Old school Rap
Gangsta Rap

2011-04-27 16:17
För er som missat måste jag tipsa om en riktigt skön gammal tecknad film från 70-talet.

La Planète Sauvage(Fantastic planet)Fantastic planet på Imdb

Fantastic planet på wikipedia

Den vann något pris i en filmfestival i Cannes, Frankrike.
Riktigt flummig och skön film i snygg stil, se den!
- Vad händer om ljuset kastas i fyrtiofem graders vinkel mot en vattenyta?
- Det släcks.

2011-05-01 23:11
Ja nu glömde jag ju genre och så.

Genre: Drama, sci-fi.
Handling: På en annan planet, bor det andra varelser vilka har tagit dit t ex människor som då används som husdjur men även lever i det vilda.

Vill inte avslöja för mkt, isf får ni läsa mer på imdb/wikipedia. =)
- Vad händer om ljuset kastas i fyrtiofem graders vinkel mot en vattenyta?
- Det släcks.

2011-06-09 13:23
d-beck P23
den har jag sett fan haha. hade helt glömt riktigt flummig men fet film bra tips.
Lets make some history boys!

2011-06-29 17:36
Kan tipsa om i princip alla Hitchkock filmer. Rebecca, Spellbound, The man who knew too much och Stagefright är några favoriterFilmer som dessa görs inte längre.

Min blog

2011-08-01 00:24
Titel: La Haine (Medan Vi Faller)
Genre:Drama
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0113247/
Beskrivning: Vinz, Said och Hubert är tre ungdomar från en förort till Paris. Deras vän Abdel har blivit svårt skadad efter kravallerna som pågick under natten där en polis tappade sitt tjänstevapen. Vinz hittar vapnet och hävdar att om Abdel dör i sviten av polisbrutaliteten kommer han hämnas - genom att mörda en polis. Under ett dygn får man följa de tre ungdomarnas öde, eller är det slump?

Såg den här filmen för första gången 2007 och har sedan dess sett den sammanlagt 6-7 gånger. Allt är genialt: fotot, dialogen, klippningen, skådespelarna, handlingen och budskapet. Mathieu Kassovitz som har gjort filmen är riktigt begåvad. Dessutom är filmmusiken grym, fransk hiphop när den är som bäst. Det är verkligen inte en typisk ghetto/gangstafilm, men jag kan fan lova att ingen ser den här filmen utan att bli lite berörd. När den kom ut 1994 i Frankrike fick t.o.m. presidenten se den för att han skulle öppna ögonen för problemen kring segregationen och klasskillnaderna i landet. 10/10Réussir, s'évanouir, devenir un souvenir

2011-08-15 21:40

Titel: The Quickening

Genre: Dokumentär / informationsfilm

Länk: http://awakeningasone.com

Beskrivning:
Den här dokumentären handlar om mayakalenderns slut 28e okt 2011 (inte 21e dec 2012 som många tror), ett datum som den svenska experten Carl Johan Calleman menar kommer betyda mycket för vår värld. Men det är inte jordens slut som detta datum nödvändigtvis handlar om, utan snarare ett medvetandeskift för mänskligheten som binder oss samman till Ett med Allt. Poängen är att vi har vår fria vilja att påverka vad som kommer att ske, därför borde alla se den här filmen för att ta reda på vad mayakalenderns slut innebär, och för att förbereda sig på att tillsammans forma världen som vi vill ha den. Jag rekommenderar den varmt.
"Know thyself and thou shalt know it all"

2011-08-26 15:15
Vill gärna ha tips på sköna animerade filmer i samma anda som Wallace and Gromit typ med lera alltså.