I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Publik Sökes - SVTs Helt Magiskt

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2011-08-03 14:20

Publik Sökes - SVTs Helt Magiskt

I höst kommer SVT's lördagskvällar att bli magiska. I en miljö inspirerad av Harry Potter bjuder tre världskända magiker på häpnadsväckande trick tillsammans med några av Sveriges mest älskade kändisar.

Helt Magiskt kommer att bli ett storslaget, fantasieggande och spännande program. Utmaningen för våra kändisar blir att lära sig magi på kort tid. Tar de uppgiften på allvar kommer de att få hela bilar att försvinna i storslagna studioillusioner. Om inte riskerar de att misslyckas när de försöker sig på smarta gatutricks.

Publikens röst avgör vem som vinner och vem som förlorar. Den magiker som får minst röster utsätts tillsammans med sin kändiskollega för ett överraskande "straff" som grandios final på programmet

Formatet är brittiskt och har tidigare gått på BBC under namnet "The Magicians" där det blev stor succé. Nu blir Helt Magiskt höstens storsatsning på SVT.

Programmet spelas in under augusti och september i Subtopias Hangar i Alby.


Vill du sitta i publiken helt gratis?

Gå då in och anmäl dig på http://tvinspelning.se/

(Inlägget ändrat av Evolution 2011-08-04 11:59:20: Allt måste inte vara fetstilat ;) )