I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

K-1 Ressurection, lördag 19 maj, på Hovet!

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-05-15 21:56

K-1 Ressurection, lördag 19 maj, på Hovet!

"Rumble of the Kings – The resurrection, Lördag 19 maj 2007 kl. 16:30 Hovet, Stockholm

Nya tider, nya lagar – succén fortsätter!

Den 19 maj fylls Hovet igen med världens bästa kampsportare, gladiatorer från världens hörn, i ännu en kampsportsgala som kommer att bli den fetaste hittills!
Så vill vi fira en ny era och tacka alla våra fantastiska fans som har kämpat för kampsportens existens i Sverige!

Galan kommer som vanligt att bestå av en 8-manna turnering i K-1 Grand Prix systemet, med enda skillnaden att i år arrangeras turneringen i en fast viktklass, nämligen -91 kg. Orsaken till detta är fler. Främst för att från och mer i år arrangeras K-1 galorna i Sverige enligt Svenska Thaiboxningsförbundets regelverk, men också att -91 kg är en mycket snabbare viktklass till skillnad mot +95 som blir den nya öppna viktklassen.

Detta har resulterat till att årets tungviktsturnering blir den hårdaste turnering som hittills har arrangerats eftersom arrangören har tagit hit flera av världens bästa utövare, flerfaldiga proffs & amatör världsmästare från Australien till Kazakstan och Sverige för att i en utslagsturnering slå ut alla andra och vinna K-1 Scandinavia bältet samt kvala vidare till nästa K-1 omgång som i år arrangeras i Ajax arenan i Holland den 23:e juni.

Sveriges tillskott blir ingen annan än amatör världsmästaren Rickard Nordstrand.
Förutom turneringen så bjuder kvällen på några hårda superfights i  K-1 och thaiboxning med bl. andra Sveriges största kampsportshjälte, flerfaldiga världsmästaren Jörgen Kruth och världens i särklass bästa kampsportare kg för kg, Buakaw Por Pramuk som skall försvara sitt VM titel mot första utmanaren, den interkontinentala WMC mästaren från Italien, Giorgio Petrosyan."

 

 

Kommer bli najs! saxat från k1scandinavia.

_Everybody_ underestimates the kick in the groin