I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Allsvenskan går mot sin död?

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2008-09-22 18:45

Allsvenskan går mot sin död?

Borde inte Allsvenskan diskuteras flitigt:

- Vi ser de sämsta publiksiffrorna på 30 år, och dem är inte marginella, ett tapp på 20% från föregående år (finns oändlig förklaringar till publiktappet som ni gärna får diskutera)
- En av de största inom svensk fotboll avgår som ordförande för 2000-talets hittills framgångsrikaste lag, Bosse Lundqvist.
- Bönder ute i vårat land får nya fina arenor medan Stockholmslagen står utan, och det känns fortfarande väldigt avlägset för alla tre ändå fortfarande. Jag menar att det inte spelar någon roll hur fina arenor lagen får om Stockholmslagen hamnar allt för långt efter, finns inga bortasupportrar och det mediala intresset sjunker.
- Svff:s pinsamheter fortsätter, de stänger av södra läktaren till derbyt mot Djurgården utan att förstå konsekvenserna. Hur fan tror dem detta ska lösa problemet?
- Det sätts nu även upp ett nät på Djurgårdens södra läktare i derbyt mot gnaget trots att det inte finns en enda anledning till att det bör ske, det har inte slängts in ett piss under denna säsong från Djurgårdshåll...
- Svenska cupen är fortfarande ett skämt.
- Även landslaget mår dåligt, väldigt låg siffra mot Ungern på Råsunda.


Trots alla orsaker som borde diskuteras oändligt på alla forum känns det inte så och ingenting händer. Folk är bara så otroligt trötta på allt och man orkar inte bry sig längre.

Vad säger ni andra? Hur fan ska man lösa det...

DIIIF