I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

VM 2018/2022 till Ryssland/Qatar

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   
Admin

2010-12-02 17:33

VM 2018/2022 till Ryssland/Qatar

Blev lite förvånad. Trodde nog på England faktiskt. Känns som att de har de bästa förutsättningar i form av bra arenor (bl a nya Wembley och Emirates, Liverpool kanske får en ny arena tillsammans med att det finns mängder av andra stora, fina arenor) och att London arrangerar OS 2012 vilket gör man har grundrustat väldigt bra. Ingen risk att det blir som i Sydafrika där arenorna var byggarbetsplatser bara några månader innan turneringen.

Vet inte hur situationen är Ryssland dock.

Och VM 2022 till Qatar? Kul med ett arabiskt land och vi kan räkna med att man inte snålar in när arenorna ska byggas. Snällt av dem att skicka iväg arenorna till u-länder efter VM också. Lite filantropiskt och miljövänligt på samma gång sådär. Inget slöseri. Men matcher i 40 grader? Sverige kroknade ju nästan i USA där det var minst 10 grader kallare :)

Tyvärr överskuggas väl båda mästerskapen av mutskandaler (som vanligt när det kommer till Fifa) och misstankarna om att bästa alternativet inte vann utan den som betalade mest kommer nog aldrig suddas ut. Åtminstone för 2018. Det gör att Ryssland har mycket att visa.

Happ, vad tror ni om VM 2018 i Ryssland och VM 2022 i Qatar då?

The president has been kidnapped by ninjas. Are you a bad enough dude to rescue the president?