I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2011-02-02 02:37

F1 2011!

Jag är tuff och gör trådar med nästan exakt ett års mellanrum ;)
Brukar inte bli så mycket röj i dessa trådar, men lika bra att ha en ifall man vill kommentera under säsongens gång :)

Om 37 dagar är det dags för cirkusen igen. Som vanligt är man sjukt taggad på en ny säsong som förhoppningsvis blir lika spännande som förra.

Nya förare:
Jérôme d'Ambrosio, Virgin
Narain Karthikeyan, HRT (Körde 2005)
Sergio Pérez, Sauber
Paul di Resta, Force India
Pastor Maldonado, Williams.

Pirelli levererar däck.

Säsongen blir 20 race lång, då Indiens GP har lagts till i kalenders. Säsongen kommer nu alltså gå från 13 Mars till 27 November.

Forhoppningsvis floppar Massa i år och får sparken halvvägs. Han visade förra året att han inte har nått att göra i F1 längre.
Pérez och Kobayashi i Sauber kan bli spännande. Kobayashi har visat att han kan kör F1-bil och Pérez är en bra förare han också. Hoppas Sauber har fått fram en bra bil som kan vara med och fightas bland Tier2-teamen.

Sen vill jag fan se Kubica vinna vara med i toppen på riktigt i år. Han kanske inte kommer vinna VM, men han kommer fan ta Massas plats i Ferrari, eller kanske Webbers plats i Red Bull och sen därifrån vinna VM. I år gäller det iaf.

Ungefär nått sånt. Vad tror ni? :D

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.