I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 30/3 - ERSBODA OPEN med LABYRINT - LIVE!

Klubb & Konserter - Festivaler

   

2011-03-17 19:19

UÅ | 30/3 - ERSBODA OPEN med LABYRINT - LIVE!

Saxat från Goodfellas:

GOODFELLAS och UMEÅ OPEN presenterar ERSBODA OPEN

I samarbete med Sveriges största inomhusfestival arrangerar Goodfellas och Random Bastards tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan en kväll i hiphopens och mångfaldens tecken, utan 18-årsgräns och utanför stadskärnan.

Vi kan stolt erbjuda en välfylld line-up bestående av etablerade såväl som uppkommande rappare, sångare, DJs, kampsportare och dansare:

LABYRINT från Gottsunda utanför Uppsala består av JACCO, DAJANKO, AKI och SAI, fyra vänner som känt varandra sedan barnsben. 2007 spred sig ”Vår Betong” som en löpeld genom Sverige, och sedan dess har miljoner YouTubevisningar och lyckade samarbeten (med bl.a. platinaproducenten Masse från The Salazar Brothers, P3 Guld-vinnaren Carlito samt storbolaget Universal Music) kantrat gruppens väg mot framgång. Musiken kan beskrivas som en blandning av hiphop och reggae på svenska, med texter som rymmer både humor och sorg. Ett debutalbum med den hyllade konstellationen är på gång till sommaren och lär inte bli annat än en klassiker. Räkna med bra vibbar och tung musik med Labyrint!

Utöver detta bjuder MD HIPHOP COMMUNITY på liverap, ABADÁ CAPOEIRA på en demonstration av brasiliansk kampsport och FLOW LATINO på breakdance i toppklass. Umeås egna RANDOM BASTARDS SOUNDSYSTEM med CHEFEN & ERK (från P3 Guld-nominerade Trainspotters) river även av ett set med hiphop, liverap och dubstep under kvällen!

Ta chansen att se unika bokningar, träffa hungriga artister och upplev kulturen hiphop på plats med oss. Välkomna!

ERSBODA FOLKETS HUS
ONSDAG 30 MARS
20-00, 80 KR (INKL. GARDEROB)
ÅLDER: GYMNASIET OCH UPPÅT

Vi ses på Ersboda!

http://myspace.com/labyrintcollective
http://facebook.com/pages/LABYRINT/225284334116

http://sv.se/sv/Hemsidesmallar/Avdelningar/Umea
http://ersbodafolketshus.se/

http://thegoodfellas.se/
http://randombastards.com/
http://umeaopen.se/

http://twitter.com/randombastards
http://twitter.com/chefovic
http://twitter.com/humlanumea


randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip