I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

23/2 - Vibes46 Bashment @ Inställt!!!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-02-11 15:53

23/2 - Vibes46 Bashment @ Inställt!!!

Vibes46 intar Göteborg!


Den 23e Februari är det äntligen dags för den första efterfrågade Vibes46 festen i Göteborg! På både Barsidan och Vallgatan kommer Trinity sound, Tristes Tigres, Jayzon och Bonafide spela musten ur Göteborg med det senaste inom Dancehall, Reggaeton, RnB och Rap.


Red Stripe och Streetwear Today är med och sponsrar detta event med god Jamaicansk öl och tidningar för gästerna att bläddra igenom och de som köpt biljett får en tidning på köpet (limited). Biljetter släpps den 14e och säljs på FEVER i vasastan.


För er som inte vet vad Vibes46 är så..

"Vibes46.com är en kommersiell musikstation med den skillnaden att vi sätter musikens kvalitet och programmens individualitet före repetitiva spellistor och kommersiella krav.

På Vibes46 kan publiken höra den senaste och bästa musiken inom hiphop, reggae, reggaeton och dancehall, R&B, drum'n'bass med mera, presenterat av Stockholms och Sveriges DJ-elit inom respektive genrer. ." 


Biljett: 100kr inkl, Streetwear Today Magazine (limited)
Vid dörren: 120kr
Tider: 22.30 - 03
På: Barsidan och Vallgatan
Ålder: 20



VI SES DÄR VÄSTKUSTENS BÄSTA PARTYCROWD!

Besök: 
Vibes46.com
Trinity soundsystem
Tristes Tigres
Red Stripe
Streetwear Today
Red Motion Entertainment

WWW.REDMOTION.NET