I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fre 16/5 - DJ Rebel (FRA) + Fredrik Grimefeldt @ Grimebaren

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-05-13 00:56

Fre 16/5 - DJ Rebel (FRA) + Fredrik Grimefeldt @ Grimebaren

Marseille möter London i Slottskogen på Fredag 16 maj, på inget mindre än (the return of) Grimebaren på Kontiki Slottskogen.

DJ Rebel (FR)
+ Fredrik Grimefeldt

Kontiki Slottskogen, Fredag 16 maj
40 KR, 20-02, 18 år

Grimebaren är sjukt glada att kunna presentera DJ Rebel, från Marseille, som kommer gästa oss och spela fransk hiphop varvat med old school, electro och 90's.

Och som om det inte var nog har vi Fredrik Grimefeldt, nysvidad, och med hela in PR-Stab med sig, som ska visa vem som vinner det där valet. Down with the King - Grimefeldt 4 president!!

Mer info om DJ Rebel (läs detta!):

--
DJ Rebel var bland de första franska hiphopDJsen, men hade redan en karriär som funk, soul och electro DJ bakom sig när han började snurra och scratcha i mitten på 80-talet. Han är känd som "le professeur" för att han alltid har kört en slags DJ/scratch-skola för unga kids i Marseille. När DMC-tävlingarna började hållas på internationell basis med nationella uttagningar så fick Rebel inte vara med och tävla utan sitta i juryn i Frankrike, eftersom han redan räknades för etablerad och tävlingen skulle bli för förutsägbar. Han var med i juryn i 10 år.

Han har varit med i och/eller DJ:at och turnerat med stora franska grupper som Fonky Family, Faf La Rage, Troisieme Oiel , IAM och även med The Roots. Han har öppnat för artister som Qbert, Jazzy Jeff, DJ Revolution, Gang Starr, Public Enemy osv osv. Han är tillsammans med IAM en av grundpelarna för Marseille och fransk hiphop. Hans mixtape chroniques de Mars sålde tex guld i Frankrike.
--

Sååååå ses på fredag!

/JonErik och Calle P + Grimebaren Crewet!