I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/10 SCRATCH 6 ÅR! DJ Mad Mats,BamBamSoundystem+Got Kicks? @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-10-01 12:26

4/10 SCRATCH 6 ÅR! DJ Mad Mats,BamBamSoundystem+Got Kicks? @ PustervikSCRATCH 6 ÅRS FEST!
feat. DJ MAD MATS, BamBamSoundsystem+GOT KICKS? +Ayes One, Lövet & P.S


Man fyller bara 6 år en gång i sitt liv! (Detta är Sista Scratch lördagen på Pustervik på ett bra tag, so don´t miss out!)

Tiden går fort när man har roligt som bekant, 6 hela Scratch år har passerat och detta skall givetvis firas med ett sju_elvetes party! Vi tyckte inte det var passande med en nackspärr konsert på 6 års festen utan vi fokuserar helt fullt ut på dansgolvet denna kväll!!!

DJ MAD MATS (RAW FUSION/GAMM) är inte bara Stockholms och Skandinaviens bästa klubb dj, utan även en av de allra bästa på vår planet, han turnerar konstant runt och deejayar i hela världen och nu på lördag 4 oktober har det blivit dags för MAD MATS att leverera ett grymt hiphop & funk set, kryddat med en hel del överraskningar och säkerligen lite stänkare från andra musik genres också på vår 6 års dag på Pustervik!

Länk till http://www.myspace.com/madmatsrawfusion
Länk till http://www.myspace.com/rawfusionjugglin

Ayes One & Lövet uppbackade av P.S värmer upp inför Mad Mats på övervåningen!

Länk till http://BAM-BAM (Göteborgs hetaste sommarklubb 5 år i rad) hade precis säsongsavslutning på RioRio båten i lördags, så det föll sig naturligt att bjuda in dessa sköna klubbarrangörer och djs d.v.s Miss Alabama, DJ Hush & DR Tyfe att ta hand om musiken på undervåningen denna kväll.

GOT KICKS? (20.00-22.00)
Länk till http://www.gotkicks.blogspot.com/

Vi öppnar upp Pustervik extra tidigt i.o.m 6 års jubileet, redan klockan 20.00 slår vi upp dörrarna till Göteborgs första sneaker konvent! Ta kontakt med Jake på PTNC Shop, på Andra Långgatan 35 om du vill ställa ut din sneakersamling alternativt sälja sneakers på lördag eller har andra frågor och tankar.

Vi teamar upp med PTNC Shop för Göteborgs första sneaker event, köp, sälj, byt (nytt som begagnat), titta/ se & rör, ställ ut din samling, mingla med likasinnade sneakerheads och prata gympa dojjor & väder och vind, gamla Scratch minnen och skrocka loss totalt och passa på att äta några delikata 6 års snittar dagen till ära. (Quality time helt enkelt!) Alla besökare som tittar in på Got Kicks? bjuds dessutom på födelsedags välkomst bira från våra homies Becks.

Och inte nog med detta, personen med snyggast sneakers mellan 20.00-22.00 belönas med ett helrör i baren ink. slödricka (hela 19 st. 4cl drinkar blir tydligen det som vår gode Chalmers homie hjälpte oss att räkna ut, så det räcker för dig och din click hela kvällen) + en middag för 2 på Pusterviksbaren samma kväll. (Alkoholfria alternativ finns för vinnaren om personen ifråga skulle föredra det.)

Vi ses på lördag!

Mvh / AYES ONE, LÖVET, P.S. & JAKE

SCRATCH 6 ÅRS FEST
upstairs: DJ MAD MATS, AYES ONE, LÖVET & P.S.
downstairs: GOT KICKS? +BAMBAM SOUNDSYSTEM!
LÖRDAG 4 OKTOBER @ PUSTERVIK
20.00-03.00, 18år, endast 80kr!


Länk till http://www.myspace.com/madmatsrawfusion
Länk till http://www.scratchgbg.se
Länk till http://ptncshop.blogspot.com/
Länk till http://www.gotkicks.blogspot.com/