I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/6 Immortal Technique @ Musikens Hus

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-05-12 17:58

25/6 Immortal Technique @ Musikens Hus

Torsdag 25 Juni

Bad Taste Events presenterar:
IMMORTAL TECHNIQUE (US) + Support: MOHAMMED ALI

Immortal Technique (US) är tillbaka!
En av vår tids mest egensinniga rappare kommer till Sverige, Norge och Finland!

Den amerikanske hiphopartisten Immortal Technique föddes som Felipe Coronel på ett militärsjukhus i Sydamerika. Uppväxt i Harlem, New York, började han vid tidig ålder intressera sig för hiphop. Han målade graffiti och skrev sina egna texter. De sociala skillnaderna och fattigdomen i slummen färgade hans texter vilka kom att bli väldigt politiska.

Han har gjort sig känd för sina ställningstaganden och kommenterar ofta frågor inoom sociologi, religion och rasism vilket gjort att han på kort tid blivit en av de viktigaste rösterna inom den politiska independent hiphopen.

Immortal Technique har flera gånger blivit erbjuden kontrakt av stora skivbolag, men har alltid tackat nej. Han talar ofta om att ha kontrollen över sin egen produktion och är idag delägare i skivbolaget Viper Records som han släpper sina skivor igenom.

Förra året släpptes hans tredje fullängdare The 3rd World, till en ström av lysande recensioner. Skivan producerades av DJ Green Lantern som bl a jobbat med Eminen. Det är med den i bagaget Immortal Techniquenu ger sig ut på vägarna. Förra gången han var i Skandinavien sålde han ut Mejeriet i Lund och John Dee i Oslo, och inget talar emot att det blir annorlunda den här gången!

Supportar gör MOHAMMED ALI.


Entré: 295:- + avgift för förköp
Kl. 21.00 På stora scen. Åldersgräns 18 år. Meny & bar.


(Inlägget ändrat av mfs 2009-05-14 23:31:46)